EK-ACTIE MET WÜSTHOF

betalen wij jouw bestelling van WÜSTHOF koks- en keukenmessen?

betaal tijdens het EK '24 géén verzendkosten en de winnaar krijgt de bestelling helemaal gratis! (100% refund)

UNOX COMBISTEAMER LEASEN OF KOPEN? HORECAXL LEVERT.

"Sotero was de naam van mijn grootvader. Van het logo tot het menu, er is het hele verhaal van mijn familie binnen, "legt Aquiles Chavex uit. "Mijn vader is de directeur, mijn broer doet gastronomisch onderzoek en mijn vrouw Karla zorgt voor het hele administratieve gedeelte."

Toen hij een tiener was, droomde hij ervan een rockster te worden. Het kostte hem vierentwintig jaar om de eerste elektrische gitaar te kopen. In de tussentijd werd hij wereldberoemd met zijn kookkunsten, zijn restaurants en zijn optredens in de grootste televisieprogramma's. Maar als er een rockster-chef was, zou hij het zeker zijn ...

 

THE TASTE OF SUCCESS - UNOX

Ze zeggen dat om te begrijpen hoe een persoon denkt, je een kilometer in hun schoenen moet lopen. We denken dat als het gaat om te begrijpen hoe succesvolle koks denken, voelen en ervaring opdoen, één kilometer niet genoeg is. Je moet een oven aanzetten en beginnen met koken. Daarom eindigt elk succesverhaal met een recept gemaakt door die chef-kok. Van met Michelin-sterren bekroonde chef's tot boeren die alles van het internet hebben geleerd. Voor 'Taste of Success' bezocht UNOX over de hele wereld 22 chefkoks. Zij laten zien hoe zij hun bedrijven hebben opgebouwd en wat hun recept voor succes is.

UNOX COMBISTEAMER LEASEN? WIJ LEASEN IN NEDERLAND ÉN BELGIË

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.