Black Friday

Black Friday bij HorecaXL

 

PROFITEER VAN 10% EXTRA KORTING

Black Friday bij HorecaXL

De knotsgekke koopjacht van Black Friday begint bij HorecaXL met de Pre Party! Volop voordeel op veel producten en deze week met nog eens 10% extra. Gebruik bij het afrekenen de code blackfriday en profiteer van 10% extra korting! In de kassa wordt de korting op de Black Friday Selectie meteen in mindering gebracht en betaal jij een lager bedrag. Ook al heeft het apparaat nu al een extra korting, dan wordt óók daar 10% van de prijs afgehaald!

HORECA APPARATUUR EN HORECABENODIGDHEDEN BESTEL JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL

HorecaXL heeft een groot assortiment en is dé 'one-stop-shop' voor al jouw professionele keukenapparatuur en horecabenodigdheden. Zelfs voor een enkel koksmes of een spuitfles ben je meer dan welkom. Als erkende groothandel leveren wij (bijna) alles wat een horeca-bedrijf nodig heeft. En dat voor een aantrekkelijke prijs! 

Van topkwaliteit ijsblokjesmachines en energiezuinige koelkasten (of vrieskasten) tot kleinmateriaal als een broodmes of een gastronorm rooster. Bij HorecaXL bestel je A-merken met een snelle service en een aantrekkelijke prijs. Horeca apparatuur die vele jaren functioneel ingezet kan worden en is getest op techniek, hygiëne, onderhoud en energieverbruik.

Alle producten uit ons assortiment staan óók overzichtelijk gerangschikt in INDEX (VAN 'A' TOT 'Z'), zodat je alles in één oogopslag ziet. En ook makkelijk kunt zoeken naar het product dat je wilt bestellen. Bekijk ons ruime assortiment horecaproducten of neem gelijk contact op met één van onze medewerkers.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

84 items

per pagina
 1. WÜSTHOF KOKSMES CLASSIC (4572/20)

  Koksmes, lemmet 200 mm met kuiltjes, serie Classic

  Lees meer
  € 69,00
 2. WÜSTHOF KOKSMES CLASSIC (4584/20)

  Koksmes, lemmet 200 mm extra zwaar, serie Classic

  Lees meer
  € 74,00
 3. WÜSTHOF KOKSMES CLASSIC (4563/20)

  Koksmes, lemmet 200 mm met gaatjes, serie Classic

  Lees meer
  € 85,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

84 items

per pagina

 

Spelregeltje; de extra korting van 10% is alleen geldig op de geselecteerde apparaten en is geldig tot en met 27 november 2020 (23:59 uur). Ze is niet inwisselbaar of overdraagbaar, en is niet toe te passen op eerdere- of toekomstige aankopen (buiten deze actieperiode). Voor de actie geldt op=op en alles is onder voorbehoud van tiepfauten :-)