Blog

Statement Oorlog Oekraine
Bezig met laden...
21 view(s)

Statement Oorlog Oekraïne

Net als velen zijn ook wij geschokt door de Russische invasie in Oekraïne en betuigen ons medeleven aan alle Oekraïners die getroffen zijn. Wij zijn tegen geweld en veroordelen dan ook het gebruik van geweld, ongeacht wie geweld toepast. Wij begrijpen dat dit een moeilijke tijd is, maar het heeft er ons ook tot gezet om enkele merken niet meer in ons assortiment te voeren. Dit omdat de fabrikant (financiële) banden heeft met Rusland en deze weigert te verbreken. Wij zien ons daarom ook genoodzaakt om geen zaken meer te doen met deze fabrikanten/merken.

 

Horeca Apparatuur op afbetaling kopen
Bezig met laden...
700 view(s)

Betaal in 3 keer met Klarna. Zonder rente!

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van Klarna in 3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In 3 keer betaal je het aankoopbedrag rente én zonder extra kosten. Je betaalt in drie gelijke delen binnen 60 dagen.

Verplichting glazenspoelmachines in de horeca?
Bezig met laden...
225 view(s)

Glazenspoelmachines verplicht?

We krijgen steeds meer signalen dat het in België een verplichting gaat worden om de glazen op (minimaal) 60 graden te reinigen. En dan zal het een kwestie van tijd zijn dat dit in Nederland ook verplicht gaat worden, waarmee er een einde zou komen aan een jarenlange discussie; wel of géén glazenspoelmachine. Wij denken dat een glazenspoelmachine bijdraagt aan het beperken van de verspreiding van het coronavirus.
Horeca Apparatuur Leasen of Kopen?
Bezig met laden...
313 view(s)

Horeca Apparatuur Leasen of Kopen?

Horeca apparatuur leasen of kopen? Wij hebben het antwoord al, maar het blijft een hele mooie vraag voor uw boekhouder of accountant. Zij kennen namelijk uw bedrijf en kunnen u persoonlijk adviseren of het kopen van horeca apparatuur voor uw bedrijf de oplossing is. Of dat leasing een nog betere oplossing is. Zeker als u weet dat de leasemaatschappij voor u gaat investeren, zodat u optimaal kunt profiteren.
UNOX BAKERLUX SHOP.Pro
Bezig met laden...
186 view(s)

UNOX presenteert BAKERLUX SHOP.Pro

UNOX, de specialist in ovens en combisteamers uit Italië, vervangt de in 2012 gelanceerde LineMiss XFT-serie door de innovatieve Bakerlux Shop.Pro; intelligente perfectie bij het bakken en in design. Hiermee zijn ze nog meer de ideale partner voor (kleine) bakkerijen, lunchrooms, benzinestations, (school)kantines, supermarkten en snackbars.
Tips voor het leasen van koelingen
Bezig met laden...
309 view(s)

Tips om een koel- of vrieskast aan te schaffen (of te leasen)

Een koelkast of vrieskast is nu niet het meest sexy apparaat in een keuken. Dat betekent niet dat hij minder belangrijk is dan bijvoorbeeld een combisteamer of een kachel. Koel- en vriesapparatuur staan 24 uur per dag aan en herbergen een kapitaal aan voedingsmiddelen. Misschien niet sexy, maar wel onmisbaar.

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.