Blog

Betaal in 3 keer, zonder rente én zonder BKR

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In 3 keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten én zonder BKR. Je betaalt in drie gelijke delen binnen 60 dagen.

8 months ago
196 view(s)

Glazenspoelmachines verplicht?

We krijgen steeds meer signalen dat het in België een verplichting gaat worden om de glazen op (minimaal) 60 graden te reinigen. En dan zal het een kwestie van tijd zijn dat dit in Nederland ook verplicht gaat worden, waarmee er een einde zou komen aan een jarenlange discussie; wel of géén glazenspoelmachine. Wij denken dat een glazenspoelmachine bijdraagt aan het beperken van de verspreiding van het coronavirus.
1 year ago
174 view(s)

NIEUW: Rational iCombi

Waarom alleen maar verbeteren? Waarom niet nieuw? De iCombi Pro van Rational is helemaal opnieuw uitgevonden. Gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring in de professionele keuken. De iCombi is nieuw. Hij is ervaren, hij denkt, leert en vergeet niets. Hij weet het gewenste resultaat en past daar de vochtigheid op aan. Net als de luchtsnelheid en de temperatuur. En dankzij zijn intelligentie zal hij dynamisch reageren op de wensen van de chef.
1 year ago
119 view(s)

Horeca Apparatuur Kopen of Leasen?

Kopen of leasen? Wij hebben het antwoord al, maar het blijft een hele mooie vraag voor uw boekhouder of accountant. Zij kennen namelijk uw bedrijf en kunnen u persoonlijk adviseren of het kopen van horeca apparatuur voor uw bedrijf de oplossing is. Of dat het leasen een nog betere oplossing is. Zeker als u weet dat de leasemaatschappij voor u gaat investeren, zodat u optimaal kunt profiteren.
2 years ago
142 view(s)

The Taste of Success van Unox

Er zijn 105.034 kilometers voor afgelegd, er werden 4 continenten bezocht en 10.492 foto's gemaakt. En dat voor 22 verhalen die verteld moeten worden over de combisteamers en ovens van Unox; The Taste of Success!

2 years ago
69 view(s)

Christopher The' (The Taste Of Success)

Dezelfde bus, elke dag om drie uur in de ochtend. Dit was de realiteit van Chris Thé voor zes jaar. Angst bestrijden, bereidwillig instemmen met financiële instabiliteit en het sociale leven opofferen voor een droom: een geweldige banketbakker worden. Een verhaal van doorzettingsvermogen en passie voor het meest gefotografeerde dessert van Australië. "Ik heb geleerd dat de kwaliteiten die een chef-kok geweldig maken - perfectionisme, doorzettingsvermogen en vastberadenheid - schadelijk zijn voor een manager", aldus de succesvolle Christopher van Black Star Pastry.
2 years ago
16 view(s)