Blog

Unox Revocery Promo

Size Matters! De grootte van een combisteamer is natuurlijk belangrijk en nu kost een extra grootte u helemaal niets extra's. Koop of lease een Unox ChefTop combisteamer of een BakerTop bake-off oven, en betaal de prijs van het kleinere formaat. Maak gebruik van de Unox Recovery Promo!

21 day ago

Glazenspoelmachines verplicht?

We krijgen steeds meer signalen dat het in België een verplichting gaat worden om de glazen op (minimaal) 60 graden te reinigen. En dan zal het een kwestie van tijd zijn dat dit in Nederland ook verplicht gaat worden, waarmee er een einde zou komen aan een jarenlange discussie; wel of géén glazenspoelmachine. Wij denken dat een glazenspoelmachine bijdraagt aan het beperken van de verspreiding van het coronavirus.
1 month ago

NIEUW: Rational iCombi

Waarom alleen maar verbeteren? Waarom niet nieuw? De iCombi Pro van Rational is helemaal opnieuw uitgevonden. Gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring in de professionele keuken. De iCombi is nieuw. Hij is ervaren, hij denkt, leert en vergeet niets. Hij weet het gewenste resultaat en past daar de vochtigheid op aan. Net als de luchtsnelheid en de temperatuur. En dankzij zijn intelligentie zal hij dynamisch reageren op de wensen van de chef.
2 months ago

Horeca Apparatuur Kopen of Leasen?

Horeca apparatuur kopen of leasen? Dat is een hele mooie vraag voor uw boekhouder of accountant. Zij kennen uw bedrijf en kunnen u persoonlijk adviseren of het kopen van horeca-apparatuur voor uw bedrijf de oplossing is. Of dat het leasen of huren een nóg betere oplossing is. Zeker als u weet dat de leasemaatschappij voor u gaat investeren, zodat u optimaal kunt profiteren.
5 months ago

The Taste of Success van Unox

Er zijn 105.034 kilometers voor afgelegd, er werden 4 continenten bezocht en 10.492 foto's gemaakt. En dat voor 22 verhalen die verteld moeten worden over de combisteamers en ovens van Unox; The Taste of Success!

6 months ago

Christopher The' (The Taste Of Success)

Dezelfde bus, elke dag om drie uur in de ochtend. Dit was de realiteit van Chris Thé voor zes jaar. Angst bestrijden, bereidwillig instemmen met financiële instabiliteit en het sociale leven opofferen voor een droom: een geweldige banketbakker worden. Een verhaal van doorzettingsvermogen en passie voor het meest gefotografeerde dessert van Australië. "Ik heb geleerd dat de kwaliteiten die een chef-kok geweldig maken - perfectionisme, doorzettingsvermogen en vastberadenheid - schadelijk zijn voor een manager", aldus de succesvolle Christopher van Black Star Pastry.
7 months ago