Betaal in 3 keer, zonder rente!

Posted in: horeca, NIEUW(S)
HORECA APPARATUUR OP AFBETALING KOPEN? BIJ HORECAXL KAN HET!

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In 3 keer betaal je het aankoopbedrag zonder rente én zonder extra kosten. Je betaalt in drie gelijke delen binnen 60 dagen.

Met in3 betaal je in 3 gelijke delen. Op de afrekenpagina kies je voor de betaaloptie 'in3' en je betaalt de eerste termijn via iDeal. Nadat de betaling geslaagd is, wordt het gewenste product (of producten) geleverd en voor de 2e en de 3e termijn krijg je automatisch een overzichtelijk betaalschema. 

Het minimale bestelbedrag is € 82,65 en het maximale bestelbedrag is € 2.479,34 exclusief BTW en voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl. Op dit moment is in3 alleen beschikbaar in Nederland, maar er zijn plannen om dit binnenkort ook mogelijk te maken in België en Duitsland.

Betaal in 3 keer zonder rente én zonder BKR. Bij HorecaXL kun je in termijnen betalen.Betaal in 3 keer zonder rente én zonder BKR. Bij HorecaXL kun je in termijnen betalen.
BETAAL KEUKENAPPARATUUR IN 3 TERMIJN, ZONDER RENTE! BIJ HORECAXL KUN JE KOPEN, LEASEN ÉN FINANCIEREN
9 months ago
394 view(s)
Did you like this post?
0
0
Opmerkingen
Leave your comment

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.