Glazenspoelmachines verplicht?

GLAZENSPOELMACHINE LEASEN OF KOPEN? LEASING VAN GLAZENSPOELMACHINES VOOR DE HORECA IN NEDERLAND ÉN IN BELGIÉ.

Glazenspoelmachine beperkt verspreiding corona?

We krijgen steeds meer signalen dat het in België een verplichting gaat worden om de glazen op (minimaal) 60 graden te reinigen. En dan zal het een kwestie van tijd zijn dat dit in Nederland ook verplicht gaat worden, waarmee er een einde zou komen aan een jarenange discussie; wel of géén glazenspoelmachine.

Door het coronavirus laait deze discussie weer op. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is een glazenspoelmachine al verplicht. Bij ons nog niet. Bij ons worden veel glazen handmatig gereinigd en dat is meestal niet genoeg om het de virussen en bacteriën moeilijk te maken. Glazen spoelen - met bijvoorbeeld borstels (bierglazen) - gebeurt veelal een hele korte tijd en op een lage temperatuur. Glazenspoelmachines zorgen er voor dat de glazen goed en grondig worden gereinigd, zodat de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk wordt gehouden. En gelukkig zijn er machines met een speciaal bierprogramma!

Kopen of Leasen?

Nu roepen de 'specialisten' dat iedereen maar moet investeren in een glazenspoelmachine, maar volgens ons slaan die mensen een belangrijk onderdeel over; het investeringsbudget. Door de verplichte sluiting in Nederland en België is het budget om te investeren lager geworden (en voor sommigen gewoon helemaal opgedroogd).

De vraag is natuurlijk of horeca ondernemers op dit moment wel zitten te wachten op dit soort investeringen, maar als de huidige geruchten van 'verplichten' werkelijkheid worden, dan zal er toch een keuze gemaakt moeten worden. Lease is dan een uitkomst; de leasemaatschappij investereert én u profiteert. Door het leasen van de apparatuur hoeft u niet die grote investering te doen, heeft u de beschikking over de nieuwste apparatuur - in dit geval de glazenspoelmachines (of vaatwassers) - en betaalt u iedere maand hetzelfde bedrag. Zeker als u weet dat het al mogelijk is om voor € 0,65 per dag een glazenspoelmachine te leasen!

Geef bacteriën géén kans!

Wij denken dat de berichten uit de bekende wandelgangen steeds serieuzer worden. Hierop hebben wij van bepaalde modellen de voorraad aangepast en verhoogt. Hierdoor kunnen wij snel leveren en bijdragen aan het beperken van de verspreiding van het coronavirus. Of het nu wel of geen verplichting gaat worden, volgens ons is een glazenspoelmachine altijd een overweging waard. Een glas kan voor het oog helemaal schoon zijn (houdt het glas tegen het licht), maar dit wil niet zeggen dat het glas vrij is van bacteriën of virussen.

HORECAXL MAAKT GLAZENSPOELMACHINES BETAALBAAR. BIJ HORECAXL KUN JE GLAZENSPOELMACHINES LEASEN, KOPEN ÉN FINANCIEREN.
2 years ago
209 view(s)
Did you like this post?
0
0
Opmerkingen
Leave your comment

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.