Iside de Cesare (The Taste Of Success)

Iside De Cesare is de chef-kok van wat kan worden beschouwd als het meest verloren gastronomische restaurant in Italië; La Parolina. Zij is het levende bewijs dat niets onmogelijk is voor degenen die klaar zijn om te vechten. Deze kleine vrouw slaagde erin haar eigen kookschool te openen, twee prachtige kinderen te laten groeien en ook een Michelin-ster te verdienen.

"Toen we de communicatie van de Michelin-ster per fax ontvingen, dachten we aan een grap," herinnert zij zich. "Maar een paar minuten later ging de telefoon: het was een vriend die ons wilde feliciteren. En toen belde hij opnieuw en opnieuw, opnieuw ... "

 

THE TASTE OF SUCCESS - UNOX

Ze zeggen dat om te begrijpen hoe een persoon denkt, je een kilometer in hun schoenen moet lopen. We denken dat als het gaat om te begrijpen hoe succesvolle koks denken, voelen en ervaring opdoen, één kilometer niet genoeg is. Je moet een oven aanzetten en beginnen met koken. Daarom eindigt elk succesverhaal met een recept gemaakt door die chef-kok. Van met Michelin-sterren bekroonde chef's tot boeren die alles van het internet hebben geleerd. Voor 'Taste of Success' bezocht UNOX over de hele wereld 22 chefkoks. Zij laten zien hoe zij hun bedrijven hebben opgebouwd en wat hun recept voor succes is.

COMBISTEAMERS VAN UNOX KOPEN OF LEASEN? UNOX COMBI OVENS BESTEL JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL
5 years ago
22 view(s)
Did you like this post?
0
0
Opmerkingen
Leave your comment

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.