NIEUW: Rational iCombi

RATIONAL COMBISTEAMER LEASEN OF KOPEN? LEASING VAN RATIONAL COMBI OVENS EN STEAMERS IN NEDERLAND ÉN IN BELGIÉ.

iCombi Pro. De nieuwe combisteamer van Rational

Waarom alleen maar verbeteren? Waarom niet nieuw? De iCombi Pro van Rational is helemaal opnieuw uitgevonden. Gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring in de professionele keuken.

De iCombi is nieuw. Hij is ervaren, hij denkt, leert en vergeet niets. Hij weet het gewenste resultaat en past daar de vochtigheid op aan. Net als de luchtsnelheid en de temperatuur. En dankzij zijn intelligentie zal hij dynamisch reageren op de wensen van de chef.

Staat de deur te lang open? Is de steak dikker dan normaal? Zijn er meer producten dan de vorige keer? De Rational iCombi zal de instellingen automatisch aanpassen en het gewenste resultaat leveren. Keer op keer. Daar is zijn intelligentie tenslotte voor.

 

 

Vier (extra) functies van de iCombi Pro

iDensityControl

Vergeet kookapparatuur die (veel) ruimte inneemt en laat de iCombi Pro doe het werk. Op minder dan ca. 1 m2. Vlees, vis, gevogelte, groenten en gebak. À la carte, catering, bezorgservice en informeel
dineren. Hoge productiviteit dankzij de medewerking van de intelligente assistenten. Met krachtige luchtcirculatie en ontvochtiging genereert iDensityControl 50%* meer productiviteit met ongeveer 10%* kortere kooktijden (*vergeleken met zijn voorganger). Het levert ook consistente en uniforme resultaten op. Tegelijkertijd biedt het intuïtieve bedieningsconcept het hoogste niveau van gebruikersondersteuning en minder kans op fouten. Zodat de productie gewoon door kan gaan.

iCookingSuite

Je hebt een doel, streef dit na zonder compromis met de kookintelligentie van de iCombi Pro. Bijvoorbeeld: soms moet je 5 steaks tegelijk klaar maken, soms 100, allemaal met dezelfde kwaliteit. Om dit te bereiken, controleert de iCombi Pro continu de staat van het voedsel tegen het gewenste resultaat, berekent het de voortgang van het koken en past het de temperatuur intelligent aan. Wat als de gasten vroeg aankomen en de gegrilde groenten nog niet klaar zijn? Schakel dan over van een enkele naar gemengde lading. De iCombi Pro regelt de kookparameters zodat je beide tegelijk kunt koken. Of ben je van gedachten veranderd en wil je een ander resultaat? Ga dan naar het kookproces en verander het gewenste resultaat. De iCombi Pro past de temperatuur en tijd optimaal aan. Het resultaat zal u keer op keer overtuigen. Het kan ook op elk moment worden gereproduceerd. Het maakt niet uit wie het kooksysteem bedient.

iProductionManager

Het leven in de keuken: de stress en de drukte om alles tegelijk en op tijd klaar te hebben. Een logistieke uitdaging, of het nu gaat om pen en papier of software. Niet meer. Omdat nu de iCombi Pro met de iProductionManager het overneemt: plaats het gerecht gewoon op het display en het zal u laten zien wat u nog meer tegelijkertijd kunt produceren. Je hoeft alleen maar aan te geven of je met tijd wilt koken, of energiezuinig wilt zijn. Het systeem controleert elk rek afzonderlijk, zodat de kooktijden intelligent worden aangepast aan de hoeveelheid en het gewenste resultaat. U beslist of u wilt dat het eten tegelijkertijd begint met koken of tegelijkertijd klaar is met koken. Hoe dan ook, de iCombi Pro vertelt je wanneer er iets in de oven moet - et voilà, het eten is klaar.

iCareSystem

Bij het grillen van elke hoeveelheid voedsel blijft er hardnekkig vuil achter, waardoor de iCombi Pro niet direct kan worden gebruikt om andere gerechten te bereiden. Nou, niet langer. Inclusief de ultrasnelle tussentijdse reiniging in ca. 12 minuten (afhankelijk van het model), wat betekent dat je dan snel door kunt gaan met het koken van de broccoli, zonder smaakoverdracht of onaangename geuren. En als het gaat om vlekkeloze hygiëne aan het eind van de dag, zal de iCombi Pro je precies vertellen hoe vuil het is. U beslist of u een eco- of standaardreiniging uitvoert; met ontkalken of in de nacht. Met 50%* minder chemicaliën (*vergeleken met zijn voorganger). Fosfaatvrij en altijd super schoon. De iCombi Pro kan uw voorkeuren noteren en zal u de volgende keer het bijbehorende reinigingsprogramma laten zien.

HORECAXL MAAKT RATIONAL ICOMBI COMBISTEAMERS BETAALBAAR. BIJ HORECAXL KUN JE KOELINGEN LEASEN, KOPEN ÉN FINANCIEREN.
1 year ago
183 view(s)
Did you like this post?
0
0
Opmerkingen
Leave your comment

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.