UNOX presenteert BAKERLUX SHOP.Pro

UNOX presenteert BAKERLUX SHOP.Pro

UNOX, de specialist in ovens en combisteamers uit Italië, vervangt de in 2012 gelanceerde LineMiss XFT-serie door de innovatieve Bakerlux Shop.Pro; intelligente perfectie bij het bakken en in design. Hiermee zijn ze nog meer de ideale partner voor (kleine) bakkerijen, lunchrooms, benzinestations, (school)kantines, supermarkten en snackbars.

Het ontwerp van de Bakerlux Shop.Pro is niet meer te vergelijken met haar voorgangers. Het leunt nu op de grote broers BakerTop en ChefTop, waarbij UNOX verder is gegaan met het toepassen van innovaties, waaronder de kunstmatige intelligentie.

INTELLIGENT PERFORMANCE

Met UNOX Intelligent Performance wordt een nieuwe stap in de wereld van ovens gezet. Het bereiken van identieke resultaten voor elke belading vereist controle, intelligentie en expertise. Elk detail telt! Wat gebeurt er voor en tijdens het bakken, de verschillende hoeveelheden en eigenschappen variëren met de seizoenen. De nieuwe techniek zorgt dat er constant toezicht is op het product in de ovenkamer, dat er rekening wordt gehouden met de temperaturen of juist de tijd die benodigd is om tot het perfecte bakresultaat te komen. En te blijven!

ADAPTIVE.COOKING

Met ADAPTIVE.Cooking transformeert UNOX uw oven in een intelligente tool, die in staat is om uw instellingen te begrijpen. Met behulp van sensoren registreert de oven temperatuursveranderingen, schat het de hoeveelheid van producten in en past het bakproces qua tijd en temperatuur automatisch aan, zodat u elke keer perfecte, identieke resultaten krijgt.

AUTO.SOFT

Een sterke temperatuurstijging bij delicate producten kan de uniformiteit van het resultaat in gevaar brengen. Met AUTO.Soft regelt de BAKERLUX SHOP.Pro Master automatisch de temperatuurstijging op basis van wat de sensoren detecteren aan. Dit voor een optimale verdeling van de warmte in de ovenkamer. En omdat elk detail telt.

SMART.PREHEATING

Correct voorverwarmen van de oven zorgt voor ideale omstandigheden om het bakken te optimaliseren, vanaf het eerste moment dat de deur gesloten is. De BAKELUX SHOP.Pro Master is uitgerust met de SMART.Preheating-technlogie, waarmee de beste temperatuur en voorverwarmtijd wordt ingesteld op basis van de parameters van het gekozen bakprogramma. Op deze manier staat de oven de hele dag tot uw beschikking en bespaart u tot 20% op de energiekosten.

Data Driven Cooking (DDC)

Iedere oven is uniek, is intelligent en is verbonden. Met Data Driven Cooking, kortweg DDC, heeft u de beschikking over kunstmatige intelligentie; de oven verzamelt gegevens, verwerkt informatie, analyseert en maakt met de optionele internet-tool verbinding met de cloud en biedt u recepten en tips aan die afgestemd zijn op uw behoeften. De DDC is beschikbaar voor de BAKERLUX SHOP.Pro Master en Touch.Zoek de BAKERLUX SHOP.Pro die bij u past.

Met de keuze uit vier uitvoeringen en bedieningspanelen biedt UNOX u nog meer oplossingen, zodat er altijd een bake-oven is die bij u past;

GO

Een pure convectie-oven. Een onvermoeibare oven die speciaal is ontworpen voor het bakken van producten als bevroren croissant of voorgebakken brood. Perfect afgestemd op de typische behoeften van cafés, snackbars en kleinere winkels die geen delicate items hoeven te bakken.

LED

Het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een eenvoudig te gebruiken oven nodig heeft, die u ook de mogelijkheid biedt om vocht te voegen tijdens het bakken. Ook zijn de ventilatorsnelheden te verlagen om het bakken te vergemakkelijken om ingevroren broden of diepgevroren bladerdeegproducten te verwerken.

TOUCH

Met de Touch-modellen biedt UNOX u de voordelen van een 2,4 inch LCD-display, waarmee u bakprogramma’s met foto’s kunt opslaan en benoemen. En waarmee u snel in intuïtief kunt programmeren. Met de optionele internetverbinding kunt u het werkelijke gebruik controleren op afstand met uw PC, tablet of smartphone bedienen. En heeft u meerdere filialen, dan kunt u iedere oven in iedere winkel op afstand beheren.

MASTER

Het hoogste niveau van technologie. Blinkt uit in bakprestaties, heeft automatische programma’s, kunstmatige intelligentie en met de optionele internetverbinding kunt u met uw smartphone de oven bedienen. Deze bake-off oven is de overtreffende trap als het gaat om innovatie, is uitgerust met een 6” bedieningspaneel voor het bedienen van de CHEFUNOX automatische bakprogramma’s. Ook de MULTI.Time-technolgie, waarmee u tot 10 verschillende soorten items tegelijkertijd kunt bakken, ontbreekt niet op deze oven.


LONG.LIFE 4 garantieprogramma

De beste uiting van kwaliteit en betrouwbaarheid van de BAKERLUX SHOP.Pro is het garantieprogramma van UNOX. Door aan een paar voorwaarden te voldoen, kunt u uw garantie op onderdelen gratis verlengen naar 4 jaar of 10.000 gebruikersuren, net wat als eerste wordt bereikt. Een voorwaarde is dat de Master of de Touch uitvoering via Wifi of LAN aangemeld kan worden bij de fabriek.

Advies van HorecaXL en LeaseXL

Wij heten u van harte welkom als u advies wenst. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)88 - 28 28 928 en per mail kunt u ons uw vragen stellen op info@horecaxl.com.
Gerelateerde producten

 1. UNOX BAKE-OFF OVEN CAMILLA.MATIC TOUCH (XEFT-10EU-ETRV)

  10x 600x400, 99 programma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, Touch controle paneel, automatische deuropening, vochtinjectie, dry-plus technolgie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
 2. UNOX BAKE-OFF OVEN CAMILLA TOUCH (XEFT-10EU-ETRV-MT)

  10x 600x400, 99 programma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, Touch controle paneel, vochtinjectie, dry-plus technolgie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
 3. UNOX BAKE-OFF OVEN CAMILLA LED (XEFT-10EU-ELRV)

  10x 600x400, 99 programma's, 12 snelprogramma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, LED-tiptoets bediening, vochtinjectie, dry-plus technolgie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
 4. UNOX BAKE-OFF OVEN CAMILLA GO (XEFT-10EU-EGRN)

  10x 600x400, 99 programma's, 12 snelprogramma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, GO-tiptoets bediening, dry-plus technolgie

  Lees meer
 5. UNOX BAKE-OFF OVEN VITTORIA GO (XEFT-06EU-EGRN)

  6x 600x400, 99 programma's, 12 snelprogramma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, GO-tiptoets bediening, dry-plus technolgie

  Lees meer
 6. UNOX BAKE-OFF OVEN VITTORIA LED (XEFT-06EU-ELRV)

  6x 600x400, 99 programma's, 12 snelprogramma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, LED-tiptoets bediening, vochtinjectie, dry-plus technolgie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
 7. UNOX BAKE-OFF OVEN VITTORIA TOUCH (XEFT-06EU-ERTV-MT)

  6x 600x400, 99 programma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, Touch controle paneel, vochtinjectie, dry-plus technolgie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
 8. UNOX BAKE-OFF OVEN VITTORIA.MATIC TOUCH (XEFT-06EU-ERTV)

  6x 600x400, 99 programma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, Touch controle paneel, automatische deuropening, vochtinjectie, dry-plus technolgie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
 9. UNOX BAKE-OFF OVEN VITTORIA.MATIC MASTER (XEFT-06EU-EMRV)

  6x 600x400, 896 programma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, Master controle paneel, automatische deuropening, vochtinjectie, dry-plus technolgie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
 10. UNOX BAKE-OFF OVEN ROSSELLA.MATIC MASTER (XEFT-04EU-EMRV)

  4x 600x400, 896 programma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, Master controle paneel, automatische deuropening, vochtinjectie, dry-plus technolgie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
 11. UNOX BAKE-OFF OVEN ELENA.MATIC MASTER (XEFT-03EU-EMRV)

  3x 600x400, 896 programma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, Master controle paneel, automatische deuropening, vochtinjectie, dry-plus technolgie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
 12. UNOX BAKE-OFF OVEN ROSSELLA.MATIC TOUCH (XEFT-04EU-ERTV)

  4x 600x400, 99 programma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, Touch controle paneel, automatische deuropening, vochtinjectie, dry-plus technolgie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
 13. UNOX BAKE-OFF OVEN ELENA.MATIC TOUCH (XEFT-03EU-ETRV)

  3x 600x400, 99 programma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, Touch controle paneel, automatische deuropening, vochtinjectie, dry-plus technolgie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
 14. UNOX BAKE-OFF OVEN ROSSELLA TOUCH (XEFT-04EU-ETDV)

  4x 600x400, 99 programma's, +30° tot +260° C, klep-deur, Touch controle paneel, vochtinjectie, dry-plus technolgie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
 15. UNOX BAKE-OFF OVEN STEFANIA GO (XEFT-03HS-EGDN)

  3x 460x330, 99 programma's, 12 snelprogramma's, +30° tot +260° C, klep-deur, GO-tiptoets bediening, dry-plus technolgie

  Lees meer