Ryan Clift (The Taste Of Success)

Op het pad dat hem naar succes leidde, wist hij te overleven in de keuken van Marco Pierre White, ontwikkelde hij een specifieke aanpak in het combineren van eten en drinken, opende hij een van de meest hippie restaurants in Azië.

'Niet slecht voor een misdadiger die de school verlaat', aldus de Ryan Clift. "Mensen geven de voorkeur aan 'veilige modus' als ze onder druk staan, ik heb het altijd als een manier beschouwd om zichzelf voor de gek te houden, en je hoeft nooit je normen te verlagen en een 'nee' als antwoord te accepteren. je staat in brand, zorg ervoor dat je het beste blijft geven. Althans, dat doe ik tenminste!

 

THE TASTE OF SUCCESS - UNOX

Ze zeggen dat om te begrijpen hoe een persoon denkt, je een kilometer in hun schoenen moet lopen. We denken dat als het gaat om te begrijpen hoe succesvolle koks denken, voelen en ervaring opdoen, één kilometer niet genoeg is. Je moet een oven aanzetten en beginnen met koken. Daarom eindigt elk succesverhaal met een recept gemaakt door die chef-kok. Van met Michelin-sterren bekroonde chef's tot boeren die alles van het internet hebben geleerd. Voor 'Taste of Success' bezocht UNOX over de hele wereld 22 chefkoks. Zij laten zien hoe zij hun bedrijven hebben opgebouwd en wat hun recept voor succes is.

COMBISTEAMERS VAN UNOX KOPEN OF LEASEN? UNOX COMBI OVENS BESTEL JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL
4 years ago
14 view(s)
Did you like this post?
0
0
Opmerkingen
Leave your comment

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.