Winterhalter nieuwe UC-serie

WINTERHALTER GLAZENSPOELMACHINE OF VAATWASSER LEASEN OF KOPEN? LEASING VAN GLAZENSPOELERS EN VAATWASMACHINES IN NEDERLAND ÉN IN BELGIÉ.

Winterhalter heeft de volgende generatie voorlader vaatwassers en glazenspoelmachines uit de UC-serie onthuld. Zij beloven perfecte wasresultaten, intuïtieve bediening en volledige veiligheid en betrouwbaarheid. De technologie van de nieuwe UC-serie wordt daarom ook als een ‘meesterwerk’ omschreven.

Het doel van Winterhalter is om de beste vaatwassers en glazenspoelmachine in haar klasse te ontwerpen. Zij hebben de beproefde UC-serie compleet herzien en elk detail verfijnd om er het maximale uit te halen. Het resultaat is een stukje technische kunst. Een glimp van de toekomst:

 

1 technologie, 4 toepassingen

Het basisconcept van de UC heeft zich gedurende vele jaren bewezen en heeft de serie buitengewoon succescol gemaakt; één technologie voor vier verschillende toepassingen. Klanten hebben hun UC precies afgestemd op hun specifieke behoeften als een glazenspoelmachine, een vaatwasser, een bestekvaatwasser of een bistromachine in één van de vier maten; S, M, L of XL. Elke UC wordt standaard geleverd met variabele waterdruk; VarioPower. Deze techniek past de waterdruk exact aan het type wasgoed aan en weet hoe vuil deze is. Het vuil wordt effectief verwijderd, terwijl het servies en porselein voorzichtig worden behandeld.

 

Lager energieverbruik

In combinatie met een beter klimaat in de waskamer; klanten kunnen profiteren van het gepatenteerde systeem voor warmteterugwinning met luchtcirculatie in de nieuwe UC-serie. Als optie is elke machine met deze energiefunctie uit te voeren.

 

Smart touch

Naast de beproefde bediening met één knop, heeft de UC-serie een smart touch-display. Met duidelijke pictogrammen en een duidelijke gebruikersinterface is het display bijzonder vriendelijk in gebruik. De bewegingsknoppen - net als op een smartphone - maken het bedienen van het apparaat ook een stuk eenvoudiger. Het scherm is zo gevoelig dat het gemakkelijk te bedienen is, zelf als u handschoenen draagt. Het oppervlak is gemaakt van extreem sterk glas en is onder extreme omstandigheden getest op de zware eisen van de horeca.

 

DE PASSIE VAN WINTERHALTER

Alle kennis en ervaring van de afgelopen 70 jaar, gecombineerd met de passie van de medewerkers van Winterhalter, is in de nieuwe UC-serie gestopt. Het is ontwikkeld met het oog op de toekomst, uitgerust met de nieuwste technologie en klaar voor digitale netwerken. Elk detail is van de hoogste kwaliteit. Ze hebben alles precies afgestemd op de eisen en wensen van de horeca. Het is een meesterwerk in haar klasse!

HORECAXL MAAKT WINTERHALTER UC BETAALBAAR. BIJ HORECAXL KUN JE WINTERHALTER GLAZENSPOELMACHINES EN VAATWASSERS UIT DE UC-SERIE LEASEN, KOPEN ÉN FINANCIEREN.
3 years ago
52 view(s)
Did you like this post?
0
0
Opmerkingen
Leave your comment

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.