Eloma

ELOMA KOPEN OF LEASEN? HORECAXL LEVERT!

Eloma combisteamers en bake-off ovens zijn intuïtief en eenvoudig te bedienen en zijn tegelijkertijd een garantie voor perfecte kook- en bakresultaten. De combi- en bake-off ovens zijn geliefd in de horeca, de catering, bakkerijen en foodtrucks. En met succes, want Eloma spreekt de taal van van de chefkok en van de bakker. Bij Eloma weten ze wat er van een combisteamer of oven verwacht mag worden.

De Backmaster is de ideale partner in bakkerijen, supermarkten, take-away points, kantines en benzinestations. De compacte bake-off oven is eenvoudig te bedienen en levert perfecte bakresultaten. Komt het op koken aan, dan begint het bij Eloma bij de Joker; een compacte en complete combisteamer van slechts 52 centimeter breed, waardoor deze steamer weinig ruimte nodig heeft in de professionele keuken. Voor de grotere uitvoering biedt de Eloma Multimax een ideale oplossing, want door het weglaten van alle franjes en te werken met alleen het essentiële, is er een combisteamer die veel chefs naast zich wensen; een betrouwbare, ongecompliceerde vakman. En met de Genius is het koken van de toekomst verwerkt in één apparaat. Genius is een vooruitstrevende technologie die is afgestemd op de behoefte en de eisen van de mensen op de werkvloer.

ELOMA COMBISTEAMERS EN OVENS KUN JE BIJ HORECAXL KOPEN, LEASEN ÉN FINANCIEREN
Even geen producten online. Bel ons en wij helpen u meteen verder!

 

Eloma Combisteamers en Ovens

ELOMA BESTEL JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL

Bij Eloma beschouwen ze zichzelf niet alleen een fabrikant van combisteamers, bake-off ovens en convectieovens, maar eerder ambachtslieden die voor ambachtslieden werken. Chefs, slagers en bakkers leveren een belangrijke bijdrage aan de door-ontwikkeling van de (combi)ovens. En daarom weten ze bij Eloma precies welke eisen er aan de apparatuur worden gesteld en welke oplossingen er mogelijk zijn.

Het is niet altijd gemakkelijk om het hoofd koel te houden als er om acht uur haast geboden is in de professionele keuken. Alles moet functioneren; van personeel tot de apparatuur. En bij een bakker of een slager is het eigenlijk niet anders. Bij Eloma hebben ze dit allemaal al een keer meegemaakt en door de jarenlange ervaring weten zij precies hoe hier mee om te gaan. Ze spreken de taal van de chef, van de bakker en van de slager.

 

ELOMA BACKMASTER; COMPATIBLE. COMPACT. GREAT!

De Backmaster combiieert de bakexpertise van Eloma met vooruitstrevende MT-technologie, waardoor uitstekende bakresultaten zijn gegarandeerd. Of het nu binnen een bakkerij, supermarkt, tankstation of lunchroom is, de taken zijn divers en daar is deze oven op voorbereid. En met de MT-technologie en tal van andere opties, ondersteunt de Backmaster iedereen in de dagelijkse werkzaamheden.

 

ELOMA GENIUS; GEMAKKELIJK KOKEN EN BAKKEN

De Genius maakt het niet uit waar hij staat of wie 'm bediend; maximale presteren is het enige dat telt. Of het nu gaat om een (sterren)restaurant, een cateringbedrijf of horeca met meerdere vestigingen, de Genius is een perfecte combisteamer voor elke toepassing. Niemand houdt van lange uitleg, want na 10 minuten is men het meeste toch weer vergeten. Gelukkig zorgt deze combi oven voor eenvoudig koken en bakken, maar dan wel met een idee; gewoon schuiven, vegen of schollen. Op die manier bedient iedereen de Genius en kan met razendsnel beginnen. En waar de Genius ook geleverd wordt, elke keer weer wordt zijn klasse bewezen en is het een echte assistent in de professionele keuken.

 

ELOMA JOKER; COMPACT VAN BUITEN, COMPLEET VAN BINNEN

Bedieningspaneel links? Of rechts? Of toch liever aan de bovenzijde? Met de Joker van Eloma is het een kwestie van kiezen. En hij is ruimtebesparend. Compact van buiten en compleet van binnen, waardoor hij niet veel ruimte nodig heeft; het begint bij een breedte van 52 centimeter. Ze hebben het bij Eloma niet voor niets over de hoogste efficiëntie in de kleinste ruimte. De ovenkamer blijft dezelfde grootte, ongeacht waar de bediening komt. Van 2/3 tot 1/1 gastronorm.

 

ELOMA MULTIMAX; EENVOUDIG ONGECOMPLICEERD!

Koken is ambacht. Een goede basiskennis van de te bereiden ingrediënten, een goede opleiding en ervaring zorgen voor een goede keuken. En dat geldt ook voor de Multimax van Eloma; jarenlange ervaring voor de vakmensen onder de (chef)koks. Bij deze combisteamer draait het allemaal om koken, waardoor de chef zich kan concentreren op wat echt nodig is en wat de gasten verwachten.

 

HORECAXL ONLINE ÉN OFFLINE

Als u ook maar even twijfelt, neem dan contact op met onze professionals. Dit kan telefonisch op +31 (0)88 - 28 28 928 en per mail op info@horecaxl.com. Sommige producten uit ons assortiment vragen om een bezoek op locatie. Bij u in de zaak kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden en kunnen we meteen een advies op maat geven. Iedere horeca-onderneming is anders en heeft ook een andere doelgroep. Een cafetaria vraagt om een ander advies dan in de zorg. Bel of mail ons en wij helpen je meteen verder.

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.