Unox

UNOX KOPEN OF LEASEN? HORECAXL LEVERT!

UNOX produceert combisteamers en bake-off ovens voor de horeca, de catering, bakkerijen en fastfood restaurants. En met succes. Unox speelt in op de wensen en eisen van de chefkok en van de bedrijfstak en door in de schoenen van kok of de bakker te gaan staan, weten de professionals van UNOX wat er verwacht mag worden van een combisteamer of een oven.

Het resultaat is dat de ChefTop combisteamers en de BakerTop bake-off-ovens zijn uitgerust met speciale functies; automatische reiniging door het gepatenteerde rotor.KLEAN-systeem, kern-temperatuurmeter, programma-opslag en nog veel meer. Bij UNOX combineren ze graag innovatie en eenvoud; een succesvolle combinatie, die met kunstmatige intelligentie zeker zichtbaar is bij de Bakerlux Shop.Pro

UNOX COMBISTEAMERS EN OVENS KUN JE BIJ HORECAXL KOPEN, LEASEN ÉN FINANCIEREN
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

89 items

per pagina
 1. UNOX BAKE-OFF OVEN GO (XEFT-03HS-EGDN)
  Rating:
  0%

  Unox Bakerlux Shop.Pro GO, 3x 460x330, 99 programma's, 12 snelprogramma's, +30° tot +260° C, klep-deur, GO-tiptoets bediening, dry-plus technologie

  Lees meer
  € 999,00
 2. UNOX BAKE-OFF OVEN GO (XEFT-04HS-EGDN)
  Rating:
  0%

  Unox Bakerlux Shop.Pro GO, 4x 460x330, 99 programma's, 12 snelprogramma's, +30° tot +260° C, klep-deur, GO-tiptoets bediening, dry-plus technologie

  Lees meer
  € 1.099,00
 3. UNOX BAKE-OFF OVEN LED (XEFT-03HS-ELDV)
  Rating:
  0%

  Unox Bakerlux Shop.Pro LED, 3x 460x330, 99 programma's, 12 snelprogramma's, +30° tot +260° C, klep-deur, LED-tiptoets bediening, vochtinjectie, dry-plus technologie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
  € 1.199,00
 4. UNOX BAKE-OFF OVEN TOUCH (XEFT-03HS-ETDV)
  Rating:
  0%

  Unox Bakerlux Shop.Pro Touch, 3x 460x330, 99 programma's, +30° tot +260° C, klep-deur, Touch controle paneel, vochtinjectie, dry-plus technologie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
  € 1.299,00
 5. UNOX BAKE-OFF OVEN LED (XEFT-04HS-ELDV)
  Rating:
  0%

  Unox Bakerlux Shop.Pro LED, 4x 460x330, 99 programma's, 12 snelprogramma's, +30° tot +260° C, klep-deur, LED-tiptoets bediening, vochtinjectie, dry-plus technologie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
  € 1.299,00
 6. UNOX BAKE-OFF OVEN GO (XEFT-03EU-EGDN)
  Rating:
  0%

  Unox Bakerlux Shop.Pro GO, 3x 600x400, 99 programma's, 12 snelprogramma's, +30° tot +260° C, klep-deur, GO-tiptoets bediening, dry-plus technologie

  Lees meer
  € 1.399,00
 7. UNOX BAKE-OFF OVEN TOUCH (XEFT-04HS-ETDV)
  Rating:
  0%

  Unox Bakerlux Shop.Pro Touch, 4x 460x330, 99 programma's, +30° tot +260° C, klep-deur, Touch controle paneel, vochtinjectie, dry-plus technologie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
  € 1.399,00
 8. UNOX BAKE-OFF OVEN LED (XEFT-03EU-ELDV)
  Rating:
  0%

  Unox Bakerlux Shop.Pro LED, 3x 600x400, 99 programma's, 12 snelprogramma's, +30° tot +260° C, klep-deur, LED-tiptoets bediening, vochtinjectie, dry-plus technologie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
  € 1.499,00
 9. UNOX BAKE-OFF OVEN TOUCH (XEFT-03HS-ERTV)
  Rating:
  0%

  Unox Bakerlux Shop.Pro Touch, 3x 460x330, 99 programma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, Touch controle paneel, automatische deuropening, vochtinjectie, dry-plus technologie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
  € 1.499,00
 10. UNOX BAKE-OFF OVEN TOUCH (XEFT-04HS-ERTV)
  Rating:
  0%

  Unox Bakerlux Shop.Pro Touch, 4x 460x330, 99 programma's, +30° tot +260° C, linksdraaiende deur, Touch controle paneel, automatische deuropening, vochtinjectie, dry-plus technologie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
  € 1.599,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

89 items

per pagina

 

UNOX Combisteamers en Ovens

UNOX BESTEL JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL

De eerste ovens van UNOX waren het resultaat ideeen, passie en puur vakmanschap. Zij waren in staat om uitstekende producten te ontwikkelen, zelfs als de hulp van technologie niet mogelijk was. En altijd op zoek naar innovatieve oplossingen.

Bij UNOX zien ze de efficientie en innovatie van haar productieprocessen als twee zijden van dezelfde medaille. Lean-principes en-methoden worden nu op alle niveaus toegepast en vereisen de voortdurende vernieuwing, niet alleen van instrumenten, maar ook van machines. Processen en producten zijn efficient en efficient en vertegenwoordigen de benchmarks in de branche.

Dankzij de steeds geavanceerdere en preciezere technologieen zijn ze bij UNOX vandaag de dag in staat om elk detail van de combisteamers en bake-off ovens én processen te bestuderen en te verbeteren. Van het thermofluidodynamisch gedrag in de kookkamer tot de controle over alle ervaringen die onze klant met het merk UNOX heeft.

 

UNOX CHEFTOP ZERO; COMBISTEAMERS ZONDER POESPAS

De combisteamers uit de serie 'Zero' van UNOX hebben alles wat essentieel is en niets wat overbodig is. Ze zijn eenvoudig in gebruik, solide én efficiënt. De ChefTop Zero is perfect voor het stomen van de meest voorkomende kookprocessen in de oven. Het is het antwoord op de vraag van een gebruiksvriendelijke combisteamer voor een lage prijs. Maar wel met kwaliteit! (leverbaar in 5, 7 en 10x 1/1 GN)

 

UNOX CHETOP ONE; VOLLEDIGE CONTROLE EN CREATIEVE VRIJHEID

Combisteamers uit de serie 'Cheftop One' van UNOX zijn professionele steamers waarmee op een eenvoudige en intuïtieve manier kookprestaties behaalt worden. Ervaring van de chef, gecombineerd met handmatige functies en essentiële technologieën, zorgen voor het gewenste resultaat. Elke keer weer! (leverbaar in 3, 5, 7, 10 en 20x 1/1 GN)

 

UNOX CHEFTOP PLUS; DE ASSISTENT IN DE KEUKEN

De UNOX ChefTop Plus is de intelligente combisteamer die grillt, frituurt, bakt, braadt, rookt en kookt. En meer! Automatische kookcycli en slimme functies, waaronder kunstmatige intelligentie, maken de ChefTop Plus tot een echte assistent in de keuken. Een assistent die de chef ondersteund! De 'PLUS' is ontworpen om aan elke behoefte van de keuken te voldoen en stelt iedereen in staat om keuken- en kookprocessen te verbeteren. Op een simpele manier! (leverbaar in 3, 5, 7, 10, 20x 1/1 GN en in 6, 10 en 20x 2/1 GN)

 

UNOX CHEFTOP COMPACT; COMPACT VAN BUITEN, COMPLEET VAN BINNEN

Het beste van het kleinste! Met een breedte van slechts 53,5 centimeter past deze combisteamer nagenoeg in elke keuken. Deze steamers zijn leverbaar in series 'ChefTop One' en de 'ChefTop Plus' en zijn compact van buiten, maar compleet van binnen! Met een minimaal energieverbruik en een maximale capaciteit worden heerlijke én winstgevende gerechten bereid. (leverbaar in 5x 2/3 GN, 5 en 10x 1/1 GN)

 

UNOX BAKERTOP ONE; DE ESSENTIE VAN EEN BAKE-OFF OVEN

De BakerTop One is de professionele bake-off oven waarmee u op een eenvoudige en intuïtieve manier perfecte bakprestaties neerzet. Ervaring gecombineerd met handmatige functies zorgen voor warme deegwaren en heerlijke lekkernijen. (leverbaar in 4, 6, 10 en 16x 600x400)

 

UNOX BAKERTOP PLUS; INTELLIGENTE OVENS VOOR BROOD ÉN GEBAK

BakerTop Plus is een serie bak-off ovens voor vers of bevroren ambachtelijk gebak en bakkerij. Automatische bakcycli en slimme functies maken van deze ovens een fundamenteel hulpmiddel in de bakkerij. Maak ook in supermarkten en shops worden deze ovens gebruikt. Eigenlijk op heel veel plaatsen waar ze willen genieten van heerlijk afgebakken brood en andere deegwaren. (leverbaar in 4, 6, 10 en 16x 600x400)

 

UNOX SHOP.PRO; INTELLIGENTE PERFECTIE IN BAKKEN ÉN DESIGN

Design en intelligent! Dat zijn de ovens uit de serie 'Shop.Pro'. Elegantie van het glas en de technologie van bediening. Alles wat je maar kunt bedenken in een oven, ligt vanaf nu in jouw handen en is gemaakt om perfect te zijn. In elk detail, zelfs als timing cruciaal is en de volumes enorm zijn. De Shop.Pro ovens zijn ontworpen voor supermarkten, tankstations, buurtwinkels, kantines en fastfoodketens. Ze bieden optimale prestaties onder alle werkomstandigheden en zijn eenvoudig in gebruik. En met behulp van de nieuwste slimme technologie bieden ze echte ondersteuning, want ze kunnen zich aanpassen aan elke werkomgeving; voor én achter de schermen. (leverbaar in 3 en 4x 460x330 en in 3, 4, 6 en 10x 600x400)

 

UNOX SPEED.PRO; DE EERSTE BAKING SPEED OVEN OOIT!

2 in 1; De Speed.Pro is én een convectieoven én een high speed oven. Klein oppervlak, maximale winst en dat allemaal in één apparaat. Met de BAKE-modus kunt u convectiebakprogramma's uitvoeren die uit meerdere stappen bestaan, de meest gebruikte programma's opslaan of de automatische CHEFUNOX-programma's gebruiken. Ideaal voor diepvriesbakproducten, maar ook geschikt voor het koken van andere soorten voedsel, het stelt u in staat om de kooktijden te verkorten door het inbrengen van een of meer stappen die een combinatie zijn van convectie en magnetron.

Met de SPEED-modus kunt u snel elk type voedsel opwarmen, de meest gebruikte programma's onthouden of de automatische processen van SPEEDUNOX gebruiken. De oven blijft op werktemperatuur, zelfs tijdens de stand-by fases, om altijd klaar te zijn en uw gerechten in enkele seconden op te warmen. De ADAPTIVE.CookingTM technologie past het kookproces automatisch aan op basis van de werkelijke hoeveelheid voedsel. Servicetijden worden gehalveerd en uw winst wordt verdubbeld.

 

HORECAXL ONLINE ÉN OFFLINE

Als u ook maar even twijfelt, neem dan contact op met onze professionals. Dit kan telefonisch op +31 (0)88 - 28 28 928 en per mail op info@horecaxl.com. Sommige producten uit ons assortiment vragen om een bezoek op locatie. Bij u in de zaak kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden en kunnen we meteen een advies op maat geven. Iedere horeca-onderneming is anders en heeft ook een andere doelgroep. Een cafetaria vraagt om een ander advies dan in de zorg. Bel of mail ons en wij helpen je meteen verder.