Whirlpool Professional

Whirlpool Professional produceert glazenspoelmachines, vaatwassers, wasmachines en ijsblokjesmachines voor onder ander de horeca en de retail. Het assortiment is veelzijdig, betaalbaar én van een ongekende kwaliteit.

 

Whirlpool Professional kent een hoge kwaliteitsstandaard. Zij produceren glazenspoelmachines en vaatwassers die geweldige prestaties leveren, ook op de lange termijn. De glazenspoelmachines zijn veelal terug te vinden in de diverse horeca-ondernemingen. De voorlader vaatwasser treft u hier trouwens ook aan, want deze machines verwerken alles terug komt naar de (spoel)keuken. De doorschuif vaatwasser is een echter alleskunner. En de ijsblokjesmachines treft u over de gehele wereld aan; overal waar men kiest voor betrouwbare kwaliteit, daar staat wel een ijsmachine van Whirlpool Professional.

 

Whirlpool Professional heeft een uitgebreid assortiment onderverdeeld in de High Line en de Standard Line. De High Line modellen zijn ontworpen om resultaten van topkwaliteit te garanderen. Ze zijn technologisch geavanceerd en dankzij speciale functies zijn ze in staat om watertemperaturen, warmteterugwinning en energieverbruik te controleren en te beheren. De Standard Line modellen garanderen superieure wasresultaten.

Even geen producten online. Bel ons en wij helpen u meteen verder!