10% EXTRA KORTING

gebruik de kortingscode BWTXL

voor 10% extra korting op alle wisselpatronen van BWT

Wüsthof

Wüsthof

WUSTHOF KOPEN? HORECAXL LEVERT!

Wüsthof wil aan alle foodfans, kookliefhebbers en (chef)koks over de hele wereld kwaliteitsmessen aanbieden. Messen die esthetisch, functioneel, fijn uitgebalanceerd en langdurig scherp zijn.

De messen uit de series Classic, Epicure, Crafter, Ikon, Gourmet en Silverpoint (om er een paar te noemen) worden door Wüsthof geexporteerd naar meer dan 80 landen over de gehele wereld - van Amsterdam tot Kaapstad, van Tokio tot New York. En dit allemaal vanuit de messenstad Solingen in Duitsland.

En sinds kort is de serie Amici 1814 toegevoegd aan het assortiment messen. De 1814 verwijst naar het oprichtingsjaar van Wüsthof. Het is een serie voor bijzondere momenten en verenigt een nauwkeurig gesmeed lemmet met uniek generfd olijfhout om een buitengewoon voorwerp te creëren - modern vakmanschap ontmoet Italiaanse flair.

HORECAXL MAAKT WÜSTHOF KOKSMESSEN BETAALBAAR!
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 173

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel
 1. WÜSTHOF OFFICEMES SILVERPOINT (4013)

  Wüsthof Officemes, lemmet 80 mm, serie Silverpoint

  Lees meer
  € 10,49
 2. WÜSTHOF OFFICEMES SILVERPOINT (4052)

  Wüsthof Officemes, lemmet 100 mm microkartel, serie Silverpoint

  Lees meer
  € 12,59
 3. WÜSTHOF OFFICEMES SILVERPOINT (4051)

  Wüsthof Officemes, lemmet 120 mm, serie Silverpoint

  Lees meer
  € 12,59
 4. WÜSTHOF BROODJESMES SILVERPOINT (4103)

  Wüsthof Broodjesmes, lemmet 120 mm, serie Silverpoint

  Lees meer
  € 13,64
 5. WÜSTHOF TOURNEERMES GOURMET (4034/06)

  Wüsthof Tourneermes, lemmet 60 mm, serie Gourmet

  Lees meer
  € 14,69
 6. WÜSTHOF OFFICEMES GOURMET (4042/08)

  Wüsthof Officemes, lemmet 80 mm, serie Gourmet

  Lees meer
  € 14,69
 7. WÜSTHOF OFFICEMES GOURMET (4022/08)

  Wüsthof Officemes, lemmet 80 mm, serie Gourmet

  Lees meer
  € 14,69
 8. WÜSTHOF GROENTEMES GOURMET (4010/08)

  Wüsthof Groentemes, lemmet 80 mm, serie Gourmet

  Lees meer
  € 14,69
 9. WÜSTHOF OFFICEMES GOURMET (4060/10)

  Wüsthof Officemes, lemmet 100 mm, serie Gourmet

  Lees meer
  € 15,74
 10. WÜSTHOF AANZETSTAAL GOURMET (4463)

  Wüsthof Aanzetstaal, lemmet 230 mm, serie Gourmet

  Lees meer
  € 15,74
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 173

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

 

Wüsthof messen uit Solingen

WÜSTHOF BESTEL JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL

Het is nogal ongewoon dat een bedrijf na meer dan 200 jaar nog steeds in familiehanden is. Het is net zo ongewoon dat ze bij WÜSTHOF al die tijd trouw zijn gebleven aan de messenstad Solingen en uitsluitend hier de messen vervaardigen. Op andere internationale locaties zouden ze natuurlijk goedkoper kunnen produceren. Maar continuïteit en langetermijndenken zijn belangrijk voor dit familiebedrijf. En zij geloven dat dit precies de juiste houding is voor een product als (koks)messen. Je zou kunnen zeggen dat het van weinig moed getuigt, maar aan moed ontbreekt het niet in de geschiedenis van de familie Wüsthof.

Zij willen aan foodfans, hobbykoks en professionele (chef)koks over de gehele wereld haar kwaliteitsmessen leveren. Messen die functioneel, uitgebalanceerd en langdurig scherp zijn. Samen met meer dan 400 medewerkers ontwikkelen en produceren zij niet alleen de klassiekers, maar ook innovaties die baanbrekend zijn op het gebied van design, materiaal en verwerking. Kwaliteit met het label 'Made in Germany', wat ook de komende 200 jaar hun doelstelling is.

WÜSTHOF-messen zijn hoogwaardige producten die met zorg tot in het kleinste detail worden vervaardigd. De messenserie onderscheidt zich door de vormgeving van het handvat en voldoet hiermee aan individuele eisen op het gebied van ergonomie en smaak. Met meerdere series is er voor elke tak van sport wel een geschikt mes bij ons te verkrijgen. We hebben een paar series voor jou op een rijtje gezet.

 

WÜSTHOF PERFORMER; DE BELICHAMING VAN HET ULTIEME KOKSMES

De WÜSTHOF Performer-messen combineren eeuwenlang vakmanschap uit Solingen met baanbrekende fabricagetechnologie. De diamantachtige coating zorgt voor de unieke hardheid en het waterafstotende lotuseffect - hierdoor blijft het lemmet altijd schoon en glijdt het moeiteloos en precies door de levensmiddelen. Elk mes wordt gesmeed uit een stuk WÜSTHOF-staal en krijgt zijn uiteindelijke perfectie door ervaren messenslijpers. Tegelijkertijd zorgt de Hexagon Power Grip met zijn innovatieve slipvrije structuur voor veiligheid en precisie bij elke snede. (Performer in het kort; Diamantachtige, extreme oppervlaktehardheid van 104° Rockwell. Dankzij het lotuseffect glijdt het mes moeiteloos door voedsel. Nieuwe Hexagon Power Grip met antislip-honingraatstructuur. Gesmeed uit één stuk roestvrij staal. Gesmeed in Solingen. Zwart, scherp, ultiem)

 

WÜSTHOF AEON; TIJD VOOR NIEUWE LUXE

De WÜSTHOF Aeon-serie, beperkt tot 1.500 stuks, is een echt meesterwerk. Een ultrahard lemmet met een diamantachtige koolstofcoating en een greep gemaakt van millennia-oude veeneik - met een certificaat van echtheid. Het mes glijdt bijzonder makkelijk door vers voedsel. En maakt van elk kostbaar moment iets speciaals. Het is vakmanschap gecombineerd met hightech, waardoor het snijden met dit mes elke keer een belevenis is. (Aeon in het kort: Greep: veeneik met certificaat van echtheid. Lemmet: chroom-molybdeen-staal. Coating: DLC ‘Diamond-like-Carbon’ (amorfe koolstof). Gebalanceerde dubbele krop. Vakmanschap en hightech in één. Beperkte oplage: 1.500 stuks)

 

WÜSTHOF CLASSIC; HET ORIGINEEL VOOR KWALITEITSBEWUSTE FOODIES

De WÜSTHOF Classic messenserie biedt jou alles wat je nodig hebt voor de bereiding van verse levensmiddelen: echt en onvervalst. Perfect uitgebalanceerd en zonder tekenen van vermoeidheid, kun je de ingrediënten voor elk gerecht met precisie snijden. Je kunt altijd kiezen uit meer dan 70 verschillende lemmetvormen. Elke snede lukt. Elke dag! (Classic in het kort: Gesmeed uit één stuk roestvrij staal. Laatste polijstgang met de hand. Veilig werken dankzij volkrop. Drievoudig geklonken. Doorlopende tang. Handbescherming)

 

WÜSTHOF CLASSIC WHITE; DE WITTE ORIGINAL

De WÜSTHOF Classic messenreeks met witte greep biedt je keuken iets bijzonders. Met aangenaam comfort en indrukwekkende elegantie bieden de tijdloze messen je alles wat je nodig hebt voor de bereiding van vers voedsel. Met een perfecte balans liggen ze comfortabel in de hand, zodat je behendig en zelfzeker de ingrediënten voor elk gerecht moeiteloos kunt snijden. Het is de betrouwbare partner voor liefhebbers van puristisch design. Elke snede is een succes. Elke dag weer! (Classic White in het kort: Witte grepen zorgen voor indrukwekkende lichtstralen. Natuurlijk uitgebalanceerd door krop en doorlopende erl. Veilig te hanteren dankzij volle krop. Gesmeed uit één stuk roestvrij staal. Laatste polijstproces met de hand. Gesmeed in Solingen)

 

WÜSTHOF EPICURE; MODERN MESSENDESIGN VOOR CULINAIRE INSPIRATIE

Met de WÜSTHOF Epicure serie worden twee messenfilosofieën gecombineerd: Japanse lichtheid en Duitse precisie. Dit merk je meteen als je de extra brede messen door verse levensmiddelen duwt. Je voelt het zodra je het handvat aanraakt: aangenaam als hout, robuust als kunststof, gemaakt van duurzame natuurlijke vezels en hars. Voorbereiding en afwerking worden een spannende reis en WÜSTHOF neemt je graag mee op die culinaire reis; van Solingen tot Japan. (Epicure in het kort: Gesmeed uit één stuk roestvrij staal. Laatste polijstgang met de hand. Halfkrop design voor een optimale gewichtsverdeling. Handvat van duurzaam natuurlijk vezelmateriaal. Doorlopende tang)

 

WÜSTHOF CRAFTER; ECHT AMBACHTELIJKE MESSEN VOOR ECHTE FOODIES

Met de WÜSTHOF Crafter messenserie bieden wij jou een hoogwaardig product en met de zorgvuldige geselecteerde grondstoffen van gerookt eikenhout, messing en roestvrij staal worden bewust een tegenwicht voor massaproducten gebracht. Dit is precies hoe ze bij WÜSTHOF duurzaam kookgerei creëren voor elke individuele kookliefhebber. En dat is precies hoe het resistente Crafter-mes je opmerkzaamste metgezel wordt voor de voorbereiding en koken van verse levensmiddelen. (Crafter in het kort: Gesmeed uit één stuk roestvrij staal. Laatste polijstgang met de hand. Traditionele messing klinknagels. Handvathelften van gerookt eikenhout. Authentieke Dreizack-branding. Doorlopende tang)

 

WÜSTHOF URBAN FARMER; ZELF KWEKEN, VERS BEREIDEN, GEZOND ETEN

Urban Farmer combineert de natuurlijke schoonheid van rustiek houten gereedschap met de high-tech precisie van messen gemaakt met de nieuwste materialen en technieken. Het lemmet is gemaakt van roestvrij staal met een hoog koolstofgehalte, blijft lang scherp met een hardheid van 58° Rockwell en heeft een uitstekende stabiliteit. (Urban Farmer in het kort: Lemmets uitgesneden met precisielaser. Perfect voor oogsten en tuinieren . Zwarte antislip krop voor veilig werken. Handvriendelijke steekgreep van thermobush. Gebruik indoor en outdoor)

 

WÜSTHOF IKON; GESMEDE ELEGANTIE VOOR VEELEISENDE FOODIES

De WÜSTHOF Ikon serie biedt bij elk mes een uniek aspect. Omdat het waterafstotende handvat van geselecteerd Afrikaans grenadillahout altijd een individuele nerf heeft. Een waardevolle blikvanger van design en precisie dankzij de ambachtelijke afwerking. Opmerkelijk comfortabel dankzij de dubbelkrop en omdat de dubbele gewichtbalans van het handvat jouw hand op een natuurlijke manier positioneert. Zo wordt altijd de perfecte snede bereikt. (Ikon in het kort: Gesmeed uit één stuk roestvrij staal. Laatste polijstgang met de hand. Goed uitgebalanceerd door dubbelkrop geometrie. Handvat van duurzaam geteeld grenadillahout. Doorlopende tang)

 

WÜSTHOF CLASSIC IKON; BLACK OF CRÈME

Met de WÜSTHOF Classic Ikon messenserie maak je een bewuste keuze voor topprestaties - en topresultaten. Gesmede messen die ontzettend scherp zijn dankzij een speciaal messenslijpproces. Met de dubbele krop, een dubbelzijdige gewichtsbalans van het handvat, liggen de messen comfortabel in de hand en vormen ze een uitstekende balans met het ergonomische handvat. Zo heeft voorbereiding en kookproces altijd een wow-effect. (Ikon Black of Ikon Crème in het kort: Gesmeed uit één stuk roestvrij staal. Laatste polijstgang met de hand. Halfkrop design voor een optimale gewichtsbalans. Dubbelkrop met hoogwaardige logolasering. Handvathelften van speciale kunststof. Doorlopende tang)

 

WÜSTHOF GOURMET; DE SLIMME KEUZE VOOR EEN SNEDIGE START

Met de WÜSTHOF Gourmet messenserie wordt elke snede een zintuiglijke ervaring. Dankzij het lage gewicht en de uitgebalanceerde ergonomie ligt elk mes comfortabel in de hand. Nauwkeurig geslepen en in 35 werkstappen, lasergesneden messen van WÜSTHOF-staal zorgen voor ontspannen voorbereidings- en kookmomenten. Want zoals je weet: smaak is niet alleen een resultaat van vakmanschap. Het vereist betrouwbaar gereedschap. (Gourmet in het kort: Lemmets uitgesneden met precisielaser. Laatste polijstgang met de hand. Wendbaar door klein gewicht. Naadloos gegoten handvat. Drievoudig geklonken. Doorlopende tang. Handbescherming)

 

WÜSTHOF SILVERPOINT; SCHERPE MESSEN VOOR BEGINNERS EN ONTDEKKERS

De WÜSTHOF Silverpoint messenserie maakt alles klein. Dankzij de precisiegesneden messen van speciaal roestvrij staal, kun je het op elk vers voedingsmiddel uitproberen. Naadloos gemonteerde kunststof handvatten maken van je mes een betrouwbaar hulpmiddel voor aha-momenten. Je voorbereiding en kookervaring is binnen handbereik: pak je messen en aan de slag! (Silverpoint in het kort: Lemmets uitgesneden met precisielaser. Lemmets van speciaal roestvrij staal. Handvat van speciale kunststof vaatwasmachinebestendig. In het handvat ingezet logo)

 

HORECAXL ONLINE ÉN OFFLINE

Als u ook maar even twijfelt, neem dan contact op met onze professionals. Dit kan telefonisch op +31 (0)88 - 28 28 928 en per mail op info@horecaxl.com. Sommige producten uit ons assortiment vragen om een bezoek op locatie. Bij u in de zaak kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden en kunnen we meteen een advies op maat geven. Iedere horeca-onderneming is anders en heeft ook een andere doelgroep. Een cafetaria vraagt om een ander advies dan in de zorg. Bel of mail ons en wij helpen je meteen verder.

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.