10% + 10% KORTING

gebruik de kortingscode POLARXL

voor 10% + 10% korting op de horeca koelingen van Polar

Bij ons werkt het leasen van horeca-apparatuur makkelijk en simpel

Leasen van professionele keukenapparatuur is populairder dan ooit, zeker als u weet dat u de beschikking blijft houden over uw handelsgeld. Anderen noemen handelsgeld weer liquiditeit, maar wij houden het graag simpel. Zo ook met de lease-aanvraag, want u hoeft maar een paar gegevens in te vullen en de aanvraag kan verzorgd worden.

Bij ons werkt lease simpel, helder en duidelijk. Klik bij het apparaat naar keuze op de knop LEASE, kiest het aantal maanden dat u wilt leasen en vul dan uw gegevens in. Voor Nederland dient u altijd het inschrijvings-nummer Kamer van Koophandel in te vullen. Voor België is dit het BTW nummer. Klik daarna op 'LEASE AANVRAAG VERSTUREN'.

Op hetzelfde moment komt er een mail bij ons binnen en wij controleren dan je aanvraag. En als we denken dat u iets vergeten bent, of dat we een nog betere aanbieding kunnen doen, dan zullen we u altijd even bellen. Als de aanvraag gecontroleerd is, zetten wij de aanvraag in het systeem van de maatschappij en zij zullen mede op basis van het inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel de lease-aanvraag beoordelen. Op werkdagen weet u binnen 24 uur of de aanvraag is goedgekeurd. Of niet.

Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt de lease-overeenkomst per mail aan u verzonden. In deze mail leest u wat en waar u uw handtekening mag zetten en hoe de overeenkomst gertourneerd kan worden. En als wij alles op de juiste wijze hebben ontvangen, dan nemen wij het apparaat in bestelling bij de fabrikant.

Het ondertekenen van de lease-overeenkomst kunt ondertekenen met je smartphone of tablet. U ontvangt dan een unieke inlogcode en in paar minuten is het geregeld.

En heeft u vragen, bel ons dan op +31 (0)88 - 28 28 928 en dan helpen we u meteen verder.

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.