LEASE VAN PROFESSIONELE KEUKENAPPARATUUR

HOE WERKT LEASE IN DE HORECA?

Leasen van professionele keukenapparatuur is populairder dan ooit, zeker als je weet dat je de beschikking blijft houden over je handelsgeld. Anderen noemen handelsgeld weer liquiditeit, maar wij houden het graag simpel. Zo ook met de lease-aanvraag, want je hoeft maar een paar gegevens in te vullen en de aanvraag kan verzorgd worden.

Bij ons werkt lease simpel, helder en duidelijk. Klik bij het apparaat naar keuze op de knop LEASE, kiest het aantal maanden dat je wilt leasen en vul dan je gegevens in. En voor Nederland dien je altijd je inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel in te vullen. Voor België is dit het BTW nummer. En klik dan op 'LEASE AANVRAAG VERSTUREN'.

Op hetzelfde moment komt er een mail bij ons binnen en wij controleren dan je aanvraag. En als we denken dat je iets vergeten bent, of dat we je een nog betere aanbieding kunnen doen, dan zullen we je altijd even bellen. Als de aanvraag gecontroleerd is, zetten wij de aanvraag in het systeem van de maatschappij en zij zullen mede op basis van jouw inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel de lease-aanvraag beoordelen. En op werkdagen weet je binnen 24 uur of de aanvraag is goedgekeurd. Of niet.

Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt de lease-overeenkomst per mail aan je verzonden. In deze mail lees je wat en waar je je handtekening mag zetten en hoe de overeenkomst gertourneerd kan worden. En als wij alles op de juiste wijze hebben ontvangen, dan nemen wij het apparaat in bestelling bij de fabrikant.

Het ondertekenen van de lease-overeenkomst kun je ondertekenen met je smartphone of tablet. Je ontvangt dan een unieke inlogcode en in paar minuten is het geregeld.

En heb je vragen, bel ons dan op +31 (0)88 - 28 28 928 en dan helpen we je meteen verder.


De leasetermijnen op onze site zijn exclusief plaatsing en exclusief accessoires. Als je extra accessoires wilt, dan betaal je een meerprijs op de leasetermijn.
Laatste Blog
Ontdek de 7 tips voor onderhoud
Ontdek de 7 tips voor onderhoud

Met het onderhouden van professionele koelkasten, ...

Hoe krijg je een goed wasresultaat?
Hoe krijg je een goed wasresultaat?

Een goede professionale vaatwasser is het halve werk. En...

Cowboys en subsidies
Cowboys en subsidies

Wel eens gehoord van de IA's? De meeste ondernemers in de horeca hebben daar ee...

Normale prijs: € 485,00

Special Price € 348,00

Normale prijs: € 1.458,00

Special Price € 1.098,00

Normale prijs: € 1.533,00

Special Price € 1.098,00

Normale prijs: € 1.631,00

Special Price € 1.298,00

Normale prijs: € 2.083,00

Special Price € 1.499,00

Nieuwsbrief