Slider Horeca XL

LEASE VANAF € 0,35 PER DAG

wij leasen in Nederland én België

ONLINE SUPPORT 24/7

24 uur per dag bereikbaar

GRATIS LEVERING VANAF € 499,-

gratis in Nederland én België

HORECA APPARATUUR + LEASEN = LEASEXL

ONTDEK DE VOORDELEN VAN LEASEN OP LEASEXL ga naar LeaseXL

Horeca apparatuur bestel je veilig en snel op HorecaXL

HorecaXL is dé groothandel voor alle professionele horeca-apparatuur en horeca-benodigdheden. In ons ruime aanbod is er altijd de juiste keuze te maken; van vaatwassers en glazenspoelmachines tot combisteamers en magnetrons. Ook een enkele gastronormbak of een koksmes is bij ons te bestellen. Als erkende Nederlandse horecagroothandel leveren wij alles wat de professionele keuken nodig heeft. En dat voor een aantrekkelijke prijs.


Wij maken kwaliteit betaalbaar!

Om een paar bekende merken te benoemen; Winterhalter, Rational, Convotherm, Unox, Henkelman, Liebherr en Eloma. Zonder enige twijfel hoogwaardige horeca-apparatuur die vele jaren functioneel gebruikt kan worden en tot in den treuren is getest op techniek, onderhoud en energieverbruik. Wij roepen niet voor niets dat wij kwaliteit betaalbaar maken. We kunnen het rijtje merken gerust aanvullen met Menumaster, Hobart, Hoshizaki-Gram en nog veel meer merken. En alle merken zijn in één opslag gerangschikt in handige categorieën, zodat er niet lang gezocht hoeft te worden naar de juiste horeca-apparatuur. Kijk voor dit handige overzicht op A-Z (TIP!)


Slim investeren. Leasen van horeca-apparatuur

Slim investeren in nieuwe apparatuur voor de professionele keuken kan er zeker aan bijdragen aan de bedrijfsvoering van de horeca-onderneming. Voor de ene ondernemer is investeren (kopen) van professionele keukenapparatuur de oplossing, waarbij het voor de andere horeca-ondernemer het leasen een uitkomst biedt. En bij HorecaXL is het al mogelijk om vanaf een investering van een paar honderd euro te leasen. Een lage instap zorgt voor u voor een hoger rendement.


Keukengerei en kleinmaterialen

HorecaXL biedt ondernemers apparatuur van A-merken met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, goede service en perfecte fabrieksgaranties. Daarnaast is het ook mogelijk om kleinmateriaal en keukengerei makkelijk en online te bestellen. Handdrogers, percolators, messen, spuitflessen of wafelwijzers zijn maar een kleine greep uit het online-assortiment uit onze webstore. Ook gastronormbakken, roosters en spuitflessen zijn van die handige producten die snel te bestellen en snel te leveren zijn.


Online én offline

Als u ook maar even twijfelt, neem dan contact op met onze professionals. Dan kunnen wij namelijk een advies op maat geven. Dit kan telefonisch, dit kan per mail, maar sommige apparaten vragen om een bezoek op de locatie. Bij u in de zaak kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden en kunnen we meteen een advies op maat geven. Iedere horeca-onderneming is anders en heeft ook een andere doelgroep. Een cafetaria vraagt om een ander advies dan in de zorg. Wees welkom op onze webstore of neem gelijk contact op met één van onze professionals.


Combisteamers, Bake-Off ovens, Vaatwassers, Glazenspoelmachines, Koelkasten, Vrieskasten, Koelwerkbanken en nog veel meer Horeca-, Keuken- en Catering-apparatuur bestel je simpel en snel op HorecaXL


Keuken- en horeca apparatuur als combisteamers, vaatwassers, glazenspoelmachines, koel- en vrieskasten en koelwerkbanken bestel je simpel en snel op HorecaXL