ONLINE & OFFLINE

Soms moet je met een fles wijn aan de keukentafel gaan zitten en met een paar mensen gaan brainstormen. Dit wordt nog wel eens gedaan door bijvoorbeeld reklameburo's. Tenminste, de buro's waar wij mee samenwerken. Gelukkig zetten ze wel goede wijn op tafel.

In ieder geval nemen wij graag plaats aan jouw keukentafel, zodat wij weten wat jouw wensen en wat jouw eisen zijn. Wat wil je met het apparaat (of de apparatuur) gaan doen? Hoe werkt je? Wat verwacht je van de apparatuur? En wat verwacht je van ons?

Niet alles is online te bestellen, en we houden het ook graag persoonlijk. Wij willen onze klanten kennen. Misschien wil jij wel een keuken helemaal op maat. Of gaat het om nieuwbouw. Een keuken op maat is meer dan alleen even wat apparaten neer zetten en aansluiten. We hebben te maken met de mogelijkheden van een ruimte of een gebouw. En we hebben te maken met een routing en hoe jij je organisatie het beste wilt laten renderen. 

En niet te vergeten dat je dan misschien met meerdere partijen als een aannemer, intereurbouwer en een installateur te maken hebt. En dan denken wij dat jij het wel makkelijk vindt dat wij een paar keer aanschuiven bij een bouwvergadering. Kortom, persoonlijk advies is volgens ons dan zeer welkom.

Wij komen graag naar jou toe. En we zoeken graag naar beste oplossing. Bel ons op +31 (0)88 - 28 28 928. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal en naar jouw wensen. We maken dan een afspraak en komen dan graag naar je toe. Staat de wijn al koud?

Laatste Blog
Ontdek de 7 tips voor onderhoud
Ontdek de 7 tips voor onderhoud

Met het onderhouden van professionele koelkasten, ...

Hoe krijg je een goed wasresultaat?
Hoe krijg je een goed wasresultaat?

Een goede professionale vaatwasser is het halve werk. En...

Cowboys en subsidies
Cowboys en subsidies

Wel eens gehoord van de IA's? De meeste ondernemers in de horeca hebben daar ee...

Normale prijs: € 485,00

Special Price € 348,00

Normale prijs: € 1.458,00

Special Price € 1.098,00

Normale prijs: € 1.533,00

Special Price € 1.098,00

Normale prijs: € 1.631,00

Special Price € 1.298,00

Normale prijs: € 2.083,00

Special Price € 1.499,00

Nieuwsbrief