RETOUREN

Wij respecteren de Nederlandse wet en dus ook de 'Wet Kopen Op Afstand', waarin geregeld is dat de consument veertien dagen bedenktijd krijgt door middel van het zogenaamde 'zichttermijn'. Deze wet is op 13 juni 2014 aangepast en geldt er een nieuwe consumentenwetgeving. Veel is hetzelfde gebleven, maar sommige regels zijn veranderd. 


Wij houden van duidelijkheid en daarom hebben wij enkele spelregels voor het retourneren van op onze website/webshop bestelde producten;

  • Let goed op wat je bestelt, want wij bestellen de door jou gewenste producten speciaal voor jou bij de fabrikant. Let dus goed op de kleur, afmetingen, evt. wattage/voltage en de uitvoering.
  • Als je iets aan ons retour wilt sturen, dan dient je eerst telefonisch kontakt met ons op te nemen. Je krijgt dan van ons een retournummer, welke je nodig hebt voor de juiste wijze van retourneren.
  • Retouren zonder het door ons verstrekte retournummer worden in ons magazijn geweigerd.
  • Hetgeen je wilt retourneren dient in de originele verpakking (ongeopend) te zitten en mag dus niet gebruikt zijn. Geopende verpakkingen of gebruikte apparatuur wordt niet retour genomen.
  • Als het apparaat op de juiste wijze is geretourneerd, wordt 35% van het totale aankoopbedrag in rekening gebracht. Het restant wordt teruggestort op jouw bankrekening of wordt verwerkt met een volgende bestelling. Maar dit zullen wij altijd overleggen. Jij bent de klant.

Wat ook belangrijk is, is dat er bij het leasen van professionele apparatuur nooit sprake is van deze wet, omdat hier voor jou een compleet aparte overeenkomst voor opgemaakt wordt door de lease-maatschappij.

 

 

Laatste Blog
Ontdek de 7 tips voor onderhoud
Ontdek de 7 tips voor onderhoud

Met het onderhouden van professionele koelkasten, ...

Hoe krijg je een goed wasresultaat?
Hoe krijg je een goed wasresultaat?

Een goede professionale vaatwasser is het halve werk. En...

Cowboys en subsidies
Cowboys en subsidies

Wel eens gehoord van de IA's? De meeste ondernemers in de horeca hebben daar ee...

Normale prijs: € 485,00

Special Price € 348,00

Normale prijs: € 1.458,00

Special Price € 1.098,00

Normale prijs: € 1.533,00

Special Price € 1.098,00

Normale prijs: € 1.631,00

Special Price € 1.298,00

Normale prijs: € 2.083,00

Special Price € 1.499,00

Nieuwsbrief