STORINGEN & ONDERHOUD

Wij verkopen veel. Heel veel. Maar wat wij niet verkopen is onzin en ondeugdelijke apparatuur. En het woord 'nee' verkopen wij ook niet. Blijkt er iets aan de hand te zijn met het apparaat, dan kun je er zeker van zijn dat wij het gaan oplossen. Ook buiten de fabrieksgarantie, want iedere klant krijgt van ons levenslange service! En heb je vragen over service, bel ons op +31 (0)88 - 28 28 928. Dan helpen we je meteen verder.

Hoe meld ik een storing?
Dat kan op 2 manieren; de eerste manier is dat je contact opneemt met de fabrikant/importeur. Zij kunnen het probleem misschien al wel telefonisch verhelpen. En mocht dat niet het geval zijn dan heeft de fabrikant een lokale service voor de fabrieksgarantie. De tweede manier is om ons te bellen op  +31 (0)88 - 28 28 928 en kies voor optie 2. Deze staat altijd doorgeschakeld naar onze service-partner. Zij zullen aktie ondernemen en alles in goede banen leiden. Mailen kan natuurlijk ook.

24 uur service
Wij zorgen er voor dat de servicemelding binnen 24 uur verwerkt is. Maar met bijvoorbeeld een vriescel moeten we veel sneller handelen. Dit soort storingen krijgen altijd voorrang, net als storingen die het 'concept' van de klant in gevaar brengen.

Servicecontract
Een servicecontract levert je voordelen en voorrang op. Iedereen mag service uitvoeren aan het apparaat, zolang het maar gebeurt volgens de voorschriften van de fabrikant. En de monteurs van Euro Service zijn getraind door de fabrikant en worden met hele grote regelmaat ook bijgeschoold. Ook werken zij samen met de fabrikanten zelf, waardoor zij zelf een specialist langs kunnen sturen. WIl je een offerte op maat voor een service-contract, bel ons op +31 (0)88 - 28 28 928

Tarieven
Alles wat onder garantie van de fabrikant gemaakt kan worden, wordt door die fabrikant betaalt. Ongeacht het merk, uitvoering of type. Alles buiten de garantie wordt via een factuur aan jou doorbelast.

Order & Handling
Wij vinden dat wij tegen hele scherpe prijzen en voorwaarden de producten verkopen (leasen). Maar alles kost geld. Het verzenden van de producten kost geld, zo ook het maken van factuur. Dus als wij een (aparte) factuur moeten maken, dan tref je een bedrag van € 19,95 voor de 'Order & Handling' aan. 

Onderhoud
Met een auto gaan we 1 keer per jaar naar de garage voor een onderhoudsbeurt of voor een (APK) keuring. Met professionele apparatuur in je keuken is het eigenlijk niet anders. Wij verplichtingen niemand om het onderhoud door ons - of door onze fabrikanten - uit te laten voeren. Maar om altijd het recht op garantie te hebben is het wel verstandig om minimaal 1 keer per jaar onderhoud uit te laten voeren op professionele apparatuur. Je vermindert de kans op storingen, je verlengt de levensduur van het apparaat. En bij een onderhoudscontract (servicecontract) krijg je ook voorrang op monteursbezoeken. En een fabrikant verleent gewoon zijn garanties, want als er namelijk geen onderhoud uitgevoerd is, dan hoeft een fabrikant de garantie niet te vergoeden en zijn alle kosten voor jou.     

Tips voor onderhoud
Een monteur is niet altijd nodig. Jij kunt zelf ook veel doen als het gaat om onderhoud. Zo adviseren wij om koel- of vrieskasten (of banken) niet meteen naast een verwarming of een hittebron als een steamer of een kookplaat te zetten. Of in een hele warme ruimte! En als u met de stofzuiger regelmatig langs de verdamper/condensor gaat, dan komt dit ten goede aan de prestatie van het apparaat.
Het klinkt raar, maar als eerste wordt er meestal gevraagd of de stekker in het stopcontact zit en of er stroom op dit contact zit (check de groepenkast/zekeringen). Controleer daarom dit als eerste, net als - indien van toepassing - andere toe- en afvoeren, zodat je zeker weet dat deze werken en schoon zijn. 

Combi-steamers moeten nu eenmaal ontkalkt worden. Hiervoor is een speciaal middel op de markt, maar het kan ook met andere middelen die we allemaal thuis hebben staan. Maar het moet wel gebeuren en eigenlijk is het heel makkelijk, want de meeste steamers hebben daar tegenwoordig een programma voor. Een kleine moeite, die heel veel problemen kan voorkomen!

Als je het RVS met regelmaat schoonmaakt met een mild sopje, dan is er niets aan de hand. Schoonmaken moet toch gebeuren, dus neem alles een keer mee. Gebruik alleen nooit scherpe voorwerpen of schuursponsjes voor het schoonmaken. En ook ook agressieve schoonmaakmiddelen kun je beter in de kast laten staan. Ga er in ieder geval geen apparatuur mee schoonmaken.

En een hele belangrijke tip voor het onderhoud is om de handleiding een keer door te lezen, want dat kan je veel geld, maar vooral veel ergenis besparen! In de gebruikers-handleiding staan tips voor het onderhoud en specifiek voor het apparaat zelf. Sommige storingen zijn door middel van het indrukken van een reset-knop al op te lossen. Of juist even een combinatie van twee knoppen een aantal seconden inhouden. 
Laatste Blog
Ontdek de 7 tips voor onderhoud
Ontdek de 7 tips voor onderhoud

Met het onderhouden van professionele koelkasten, ...

Hoe krijg je een goed wasresultaat?
Hoe krijg je een goed wasresultaat?

Een goede professionale vaatwasser is het halve werk. En...

Cowboys en subsidies
Cowboys en subsidies

Wel eens gehoord van de IA's? De meeste ondernemers in de horeca hebben daar ee...

Normale prijs: € 485,00

Special Price € 348,00

Normale prijs: € 1.458,00

Special Price € 1.098,00

Normale prijs: € 1.533,00

Special Price € 1.098,00

Normale prijs: € 1.631,00

Special Price € 1.298,00

Normale prijs: € 2.083,00

Special Price € 1.499,00

Nieuwsbrief