10% + 10% KORTING

gebruik de kortingscode POLARXL

voor 10% + 10% korting op de horeca koelingen van Polar

Kadobonnen zijn leuk om te geven. En leuk om te krijgen!

'Bedankt, het waren twee hele leuke dagen'. Je kent deze uitspraken vast wel en eigenlijk wil je gewoon zeggen bedankt. Bedankt tegen de leerling-kok die zijn stage elders voort gaat zetten. Bedankt tegen die collega, die na jaren trouwe dienst je zaak gaat verlaten. Of buurman. Of je beste vriend. Of...... ach, er zijn zoveel redenen om 'dank je wel' te zeggen.

Kies dan wel voor de leukste manier om 'dank je wel' te zeggen en dat is natuurlijk onze cheque. Deze is te verzilveren op onze website en bij het bestellen hoef je alleen maar de unieke code in te vullen. Dan wordt automatisch de waarde van de cheque verrekend.

De cheque is geldig tot 12 maanden na datum uitgifte en is niet inwisselbaar voor geld en we gaan ook geen geld terug geven als het orderbedrag lager is dan die van de cheque. Maar dat lijkt ons logisch.  

Op zakelijk gebied is ook veel mogelijk. Een marketingcampagne voor je eigen medewerkers, of een spaarsysteem voor je gasten en klanten? Het is allemaal mogelijk en wij denken graag met je mee.

Heb je vragen over onze cheque, bel ons dan op +31 (0)88 - 28 28 928 en dan helpen we je meteen verder.

KADOBONNEN VAN HORECAXL ZIJN POPULAIR OM TE KRIJGEN. EN OM TE GEVEN!

Informeer naar de kadobonnen van HorecaXL

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.