KOOK- & KEUKENAPPARATUUR

KEUKENAPPARATUUR KOOP JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL

Iedere chef weet dat kwaliteit en smaak van de gerechten niet alleen zal afhangen van de kennis, bekwaamheid en creativiteit, maar zeker ook van de mogelijkheden en kwaliteit van de apparatuur in de keuken. Zo kan een combisteamer een echte assistent in de professionele keuken zijn en zorgt een high-speed oven voor de combinatie van kwaliteit en snelheid; good food, fast business. De stijlvolle en energiezuinige horeca keukenapparatuur op onze site is geschikt voor vele toepassingen; van restaurants tot lunchroom, van take-away tot food-truck.

Unox, Rational, MBM, Diamond en Eloma zijn van die A-merken die voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding op onze site zijn te bestellen. Of te leasen! De energiezuinige kook- en bak apparatuur is ook zonder investering te gebruiken; de leasemaatschappij investeert en u profiteert!

HORECAXL MAAKT KEUKEN- EN KOOKAPPARATUUR BETAALBAAR!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

1346 items

per pagina
 1. SARO CONTACTGRILL 1 ZONE GERIBD (443-1000)
  Rating:
  0%

  Saro Panini, 1 zone, gerbide onderplaat, geribde bovenplaat, gietijzeren grillplaten, regelbare thermostaat

  Lees meer
  € 139,00
 2. CATERCHEF CONTACTGRILL 1 ZONE GERIBD (688.400)
  Rating:
  0%

  CaterChef Solo Compact, 1 zone, geribde onderplaat, geribde bovenplaat, gietijzeren grillplaten, regelbare thermostaat

  Lees meer
  € 156,45
 3. SARO CONTACTGRILL 1,5 ZONE GERIBD (443-1005)
  Rating:
  0%

  Saro Panini, 1,5 zone, gerbide onderplaat, geribde bovenplaat, gietijzeren grillplaten, regelbare thermostaat

  Lees meer
  € 159,00
 4. SARO WAFELIJZER (443-1100)
  Rating:
  0%

  Saro Wafelijzer, 1 zone, behuizing en matrijs RVS, handmatige temperatuurregeling door verstelbare thermostaat, timer

  Lees meer
  € 159,00
 5. COMBISTEEL CONTACTGRILL 1 ZONE GERIBD (7455.0450)
  Rating:
  0%

  Combisteel Panini, 1 zone, geribde onderplaat, geribde bovenplaat, gietijzeren grillplaten, regelbare thermostaat

  Lees meer
  € 178,45
 6. SARO CRÊPES MAKER 'MERLE' (443-1080)
  Rating:
  0%

  Saro Crêpes, 1 gietijzeren bakplaat met een diameter van 400 mm, behuizing RVS, handmatige temperatuurregeling door verstelbare thermostaat

  Lees meer
  € 189,00
 7. CATERCHEF CONTACTGRILL 1,5 ZONE GERIBD (688.405)
  Rating:
  0%

  CaterChef Solo Grande, 1,5 zone, geribde onderplaat, geribde bovenplaat, gietijzeren grillplaten, regelbare thermostaat

  Lees meer
  € 198,45
 8. CATERCHEF CONTACTGRILL 1,5 ZONE GERIBD/GLAD (688.410)
  Rating:
  0%

  CaterChef Solo Grande, 1,5 zone, gladde onderplaat, geribde bovenplaat, gietijzeren grillplaten, regelbare thermostaat

  Lees meer
  € 198,45
 9. COMBISTEEL CONTACTGRILL 1,5 ZONE GERIBD (7455.0455)
  Rating:
  0%

  Combisteel Panini, 1,5 zone, geribde onderplaat, geribde bovenplaat, gietijzeren grillplaten, regelbare thermostaat

  Lees meer
  € 210,70
 10. COMBISTEEL BLENDER (7013.2515)
  Rating:
  0%

  Combisteel Blender, 2 liter, maximaal 25.000 tpm, beveiliging voor oververhitten of overbelasting

  Lees meer
  € 213,93
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

1346 items

per pagina
Keukenapparatuur Horeca XL

 

KOOK- EN BAKAPPARATUUR BESTEL JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL

Wij adviseren je graag persoonlijk. Iedere keuken - hoe groot dan ook - heeft een andere werkwijze. Wij spreken de taal van de chef, van de sous, maar ook van de cafetaria. En die van de lunchroom. Kortom, de taal van de keuken. Waar de ene horeca-ondernemer meer heeft aan een combisteamer dan aan een oven, kan het er in een dagzaak heel anders aan toe gaan en is een oven beter op zijn plaats.

 

VOOR ELKE HORECA DE JUISTE APPARATUUR

Of het nu om een restaurant, een hotelkeuken of een bistro gaat; er is een breed scala aan horeca apparatuur beschikbaar. In verschillende uitvoeringen en diverse afmetingen. Zo kunnen wij ons voorstellen dat in een hotel (af)gebakken broodjes - of andere deegwaren - wil serveren aan hun gasten. Of het bedrijfsrestaurant die tijdens de lunch verse producten wil hebben op haar buffet. Of wat te denken van een verse panini in een (tank)shop, waarbij in een korte tijd de meest lekkere broodjes uitgegeven kunnen worden. En dan hebben wij het nog niet over de food-trucks. Kortom, voor elke horeca is de juiste apparatuur te leveren.

 

COMBISTEAMERS ALS EXTRA ASSISTENT IN DE KEUKEN

Een combisteamer is bijna onmisbaar in de professionele keuken; koken, braden, stomen, grillen, pocheren, bakken en regenereren zijn van die toepassingen die men gerust aan een steamer kunt overlaten en waarmee u de stress uit de keuken haalt. Populair zijn de compacte combisteamers met een capaciteit van 5x 2/3 of 6x 2/3 GN. Compact van formaat, maar wel met dezelfde functies als de grote broers. Afhankelijk van de grootte van de keuken - en van de toepasbaarheid in de werkwijze - worden veelal twee compacte combisteamers tegelijkertijd in de keuken geplaatst/gebruikt.

 

HORECA FRITEUSES VOOR SMAAKVOL BAKKEN

Niet alleen frites, maar ook andere producten kunnen perfect gebakken worden in de diverse friteuses. Naast snacks kan ook gedacht worden aan gepaneerde producten als vis of groenten. Alleen de capaciteit is anders; van tafelmodel met 4 liter tot vloermodellen van 30 liter (of meer).

 

PIZZAOVENS EN FLAMMKUCHEN

Na frites (friet, patat) is pizza is al jaren een van de meeste populaire gerechten in Nederland en België. En sinds een aantal jaren neemt het fenomeen flammkuchen een grote vlucht op de menukaart. Een hoogwaardige pizzaoven kan een hele investering zijn en daarom is het leasen van deze ovens uitermate populair. Leverbaar in verschillende groottes en verschillende uitvoeringen.

 

A-MERKEN HORECA KEUKENAPPARATUUR

Alle denkbare apparatuur van A-merken als Unox, Rational, MBM, Combisteel, Diamond en Saro zijn bij ons te bestellen/te leasen. Van fornuis tot salamander, van inductiekookplaat tot grill. En van friteuses tot pastakokers. Stuk voor stuk apparaten die de chef in staat stellen om kwaliteit smaakvol en creatief te presenteren en serveren.

 

HORECA APPARATUUR LEASEN

Er zullen best nadelen zijn, maar wij zijn er toch echt van overtuigd dat het leasen van professionele kook- en bakapparatuur meer voordelen kent. Zo heeft u geen aanbetaling en hoeft u de BTW ook niet in één keer voor te schieten. We hebben het bovenaan al geschreven; de leasemaatschappij investeert en u profiteert. Gelukkig heeft u tijdens de lease ook geen verrassingen, want we hebben het altijd over hetzelfde maandbedrag. Van de eerste tot en met de laatste maand. En het is mogelijk om een lease-contract boetevrij in te lossen of aan te passen; uitbreiding van de capaciteit - bijvoorbeeld van een 6x 1/1 GN naar een 10x 1/1 GN combisteamer - is eenvoudig te organiseren en denken graag mee.

Bij HorecaXL kun je kook- en keukenapparatuur kopen, leasen én financieren