10% EXTRA KORTING

gebruik de kortingscode HENKELXL

voor 10% extra korting op de vacuümachines van Henkelman

Horeca Apparatuur Leasen? Wij maken leasing betaalbaar!

LEASEN VAN HORECA APPARATUUR

 

HORECA APPARATUUR LEASEN

LEASE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL

Er zullen ook best nadelen te verzinnen zijn voor het leasen van horeca apparatuur, maar wij zijn er toch echt van overtuigd dat leasing veel meer voordelen kent. En zeker op de manier zoals wij de mogelijkheden van de lease-maatschappijen in de praktijk brengen; simpel, helder en duidelijk!

VANAF € 499,- INVESTERING

En dat is uniek in de wereld van lease in de horeca, want bij veel bedrijven is het pas mogelijk om vanaf een (veel) hoger bedrag een aanvraag in te kunnen dienen. Wij kiezen er juist voor om met de hele lage instap van € 499,- te werken, zodat u zelf de keuze kunt maken of u wilt leasen of wilt kopen. En dan is het ook mogelijk om een koelkast van € 999,- te leasen. Geen probleem!

 

GÉÉN AANBETALING BIJ AANVANG LEASE

U hoeft bij ons niets aan te betalen en ook de BTW hoeft u niet in één keer voor te schieten. De leasemaatschappij investeert en u profiteert.

 

GÉÉN VERRASSINGEN TIJDENS DE LEASE

We hebben het altijd over hetzelfde maandbedrag. De eerste maand is hetzelfde bedrag als de laatste maand. Vooraf is dus alles bekend, waardoor de keuken alles perefect kan budgetteren.

 

BOETEVRIJ AFKOPEN VAN DE LEASE-OVEREENKOMST

Het is altijd mogelijk om de lease-overeenkomst tussentijds - en boetevrij - in te lossen. Bijvoorbeeld een vaatwasser die je na 10 maanden in eigendom wilt hebben, dan is dit mogelijk.

 

FLEXIBILITEIT TIJDENS DE LEASE

Het is altijd mogelijk om tussendoor de lease-overeenkomst aan te passen. Een voorbeeld is dat u nu een combi oven van 6x 1/1 GN least, maar dat het zo druk is geworden, dat u naar een 10x 1/1 GN combisteamer wilt gaan. En zo kunnen we ook voorbeelden geven van een voorlader vaatwasser naar een doorschuifmachine of van een vrieskast naar een vriescel. Er zijn vele mogelijkheden en we denken graag mee.

 

OFF-BALANCE

U hoeft het apparaat niet op je balans op te nemen, want de leasemaatschappij is tot aan het einde van de looptijd eigenaar. In veel gevallen is het mogelijk om de facturen van de lease-maatschappij in de boekhouding als zijnde kosten te boeken, waardoor (een deel van) de lease-termijnen te verrekenen zijn met de belastbare winst. Overleg dit wel even met uw boekhouder, accountant of fiscalist.

 

EIGENDOM AAN HET EINDE VAN DE LEASE

Aan het einde van de looptijd mag u een keuze gaan maken of u eigenaar van het apparaat wilt worden. Of niet. De leasemaatschappij komt dan met een voorstel, welke gehouden is aan de (fiscale) wetten voor Operational Lease.

 

BEHOUD VAN LIQUIDITEIT EN SOLVABILITEIT

U hoeft zelf geen investering te doen voor het apparaat, want dat doet de leasemaatschappij. Hierdoor blijft uw liquiditeit op peil en ook de kredietwaardigheid (en/of leencapaciteit) bij uw eigen bank blijft in tact.

Maar volgens ons is het grootste voordeel dat u zelf géén investering hoeft te doen en hierdoor jouw geld in uw eigen zak houdt. En de met dit geld kunnen weer producten ingekocht worden, welke wel marge voor jou opleveren. Een voorbeeld dat wij veel gebruiken is de wijnkast; het is voor jou geen probleem om deze te kopen, maar als je van dit geld nou eens de wijn zelf koopt en daar de marge mee maakt?  Volgens ons een heel simpel voorbeeld hoe handelsgeld (liquiditeit) op een goede manier gebruikt kan worden.

WIJ LEASEN HORECA APPARATUUR IN NEDERLAND ÉN IN BELGIË.
HORECA APPARATUUR KOOP JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL
Horeca Apparatuur HorecaXLHoreca Apparatuur HorecaXL
HORECAXL MAAKT HORECA APPARATUUR BETAALBAAR!

HorecaXL heeft een groot assortiment en is dé 'one-stop-shop' voor al jouw professionele keukenapparatuur en horecabenodigdheden. Zelfs voor een enkel koksmes of een bakplaat ben je meer dan welkom. Als erkende groothandel leveren wij (bijna) alles wat een horeca-bedrijf nodig heeft. En dat voor een aantrekkelijke prijs! 

Van topkwaliteit ijsblokjesmachines en energiezuinige koelkasten (of vrieskasten) tot kleinmateriaal als een broodmes of een gastronorm rooster. Bij HorecaXL bestel je A-merken met een snelle service en een aantrekkelijke prijs. Horeca apparatuur die vele jaren functioneel ingezet kan worden en is getest op techniek, hygiëne, onderhoud en energieverbruik.

Alle producten uit ons assortiment staan óók overzichtelijk gerangschikt in INDEX (VAN 'A' TOT 'Z'), zodat je alles in één oogopslag ziet. En ook makkelijk kunt zoeken naar het product dat je wilt bestellen. Bekijk ons ruime assortiment horecaproducten of neem gelijk contact op met één van onze medewerkers.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 3265

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel
 1. SARO KOELOPZETVITRINE 4x 1/3 GN (323-3138)

  Saro koelopzetvitrine VRX 1200/S, 4x 1/3 GN, RVS-deksel, temperatuurbereik +0°C tot +8°C, digitale temperatuurcontrole (DIXELL), automatische ontdooiing, koelmiddel R600a

  Lees meer
  € 506,52
 2. SARO KOELOPZETVITRINE 8x 1/4 GN (323-11401)

  Saro koelopzetvitrine VRX 1800/330, 8x 1/4 GN, temperatuurbereik +2°C tot +8°C, digitale temperatuurcontrole (DIXELL), glas opzet 6 mm, koelmiddel R600a

  Lees meer
  € 507,19
 3. SARO KOELOPZETVITRINE 6x 1/3 GN (323-1034)

  Saro koelopzetvitrine VRX 1500/380, 6x 1/3 GN, temperatuurbereik +2°C tot +8°C, digitale temperatuurcontrole (DIXELL), glas opzet 6 mm, koelmiddel R600a

  Lees meer
  € 507,19
 4. SARO SNIJMACHINE AS 300 (418-1005)

  Saro AS 300 vleessnijmachine, Ø 300 mm gehard verchroomd holgeslepen mes, schuin model, traploos instelbare snijdikte 0-11 mm

  Lees meer
  € 509,17
 5. SARO SALAMANDER GRILL PAVIA 1 ZONE (429-2000)

  Saro salamander, rooster 440 mm, standenschakelaar met traploze instelbare thermostaat, hoogte variabel instelbaar

  Lees meer
  € 517,32
 6. COMBISTEEL PIZZA OVEN 1x Ø 320 MM (7485.0002)

  Combisteel pizzaoven (7485.0002), capaciteit 1 pizza van Ø 320 mm, temperatuurbereik van 50°C tot 320°C, onder en boven instelbare thermostaat, serie 'Horeca-Line'

  Lees meer
  € 519,00
 7. SHARP MAGNETRON 28 LITER (R-15AT)

  Sharp magnetron (R-15AT), inhoud 28 liter, 1.000 Watt (230V), 20 kookprogramma's, express ontdooi programma, tiptoetsbediening

  Lees meer
  € 519,00
 8. CASSELIN WAFELIJZER LOLLY (CG90SEPI)

  Casselin wafelijzer (CG90SEPI), 1 zone voor 'lolly-wafels', behuizing en matrijs RVS, handmatige temperatuurregeling door verstelbare thermostaat, timer

  Lees meer
  € 519,00
 9. CASSELIN WAFELIJZER SOLO (CG90S)

  Casselin wafelijzer Solo (CG90S), 1 zone, behuizing en matrijs RVS, handmatige temperatuurregeling door verstelbare thermostaat, timer

  Lees meer
  € 519,00
 10. SARO SNIJMACHINE EVO PRO 250 (09-1605)

  Saro Evo Pro vleessnijmachine, Ø 250 mm gehard verchroomd holgeslepen mes, schuin model, traploos instelbare snijdikte 0-15 mm

  Lees meer
  € 519,20
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 3265

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

 

VRAGEN OVER LEASEN? BEL ONS!

HORECA APPARATUUR LEASEN? BIJ HORECAXL KUN JE KOPEN, LEASEN ÉN FINANCIEREN.

Als je ook maar even twijfelt, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch op +31 (0)88 - 28 28 928 en per mail op info@horecaxl.com . Sommige producten uit ons assortiment vragen om een bezoek op locatie. Bij jou in de zaak kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden en kunnen we meteen een advies op maat geven. Iedere horeca-onderneming is anders en heeft ook een andere doelgroep. Een cafetaria vraagt om een ander advies dan in de zorg. Bel of mail ons en wij helpen je meteen verder.

LEASING VAN HORECA APPARATUUR. VEILIG EN VERTROUWD!