DE VOORDELEN VAN HORECA-APPARATUUR LEASEN

Er zullen best ook nadelen zijn, maar wij zijn er toch echt van overtuigd dat lease veel meer voordelen kent. En zeker op de manier zoals wij de mogelijkheden van de lease-maatschappijen in de praktijk brengen; simpel, helder en duidelijk!


Vanaf € 500,- investering

En dat is uniek in de wereld van lease in de horeca, want bij veel bedrijven is het pas mogelijk om vanaf een (veel) hoger bedrag een aanvraag in te kunnen dienen. Wij kiezen er juist voor om met de hele lage instap van € 500,- te werken, zodat u zelf de keuze kunt maken of u wilt leasen of wilt kopen. En dan is het ook mogelijk om een koelkast van € 999,- te leasen. Geen probleem!


Géén aanbetaling bij aanvang lease

U hoeft bij ons niets aan te betalen en ook de BTW hoeft u niet in één keer voor te schieten. De leasemaatschappij investeert en u profiteert.


Géén verrassingen tijdens de lease

We hebben het altijd over hetzelfde maandbedrag. De eerste maand is hetzelfde bedrag als de laatste maand. Vooraf is dus alles bekend, waardoor de keuken alles perefect kan budgetteren.


Boetevrij inlossen van de lease-overeenkomst

Het is altijd mogelijk om de lease-overeenkomst tussentijds - en boetevrij - in te lossen. Bijvoorbeeld een vaatwasser die je na 10 maanden in eigendom wilt hebben, dan is dit mogelijk.


Flexibiliteit in de lease-periode

Het is altijd mogelijk om tussendoor de lease-overeenkomst aan te passen. Een voorbeeld is dat u nu een combi oven van 6x 1/1 GN least, maar dat het zo druk is geworden, dat u naar een 10x 1/1 GN combisteamer wilt gaan. En zo kunnen we ook voorbeelden geven van een voorlader vaatwasser naar een doorschuifmachine of van een vrieskast naar een vriescel. Er zijn vele mogelijkheden en we denken graag mee.


Off-balance

U hoeft het apparaat niet op je balans op te nemen, want de leasemaatschappij is tot aan het einde van de looptijd eigenaar. In veel gevallen is het mogelijk om de facturen van de lease-maatschappij in de boekhouding als zijnde kosten te boeken, waardoor (een deel van) de lease-termijnen te verrekenen zijn met de belastbare winst. Overleg dit wel even met uw boekhouder, accountant of fiscalist.


Eigendom van het lease-object

Aan het einde van de looptijd mag u een keuze gaan maken of u eigenaar van het apparaat wilt worden. Of niet. De leasemaatschappij komt dan met een voorstel, welke gehouden is aan de (fiscale) wetten voor Operational Lease.


Behoud van liquiditeit en solvabiliteit

U hoeft zelf geen investering te doen voor het apparaat, want dat doet de leasemaatschappij. Hierdoor blijft uw liquiditeit op peil en ook de kredietwaardigheid (en/of leencapaciteit) bij uw eigen bank blijft in tact.

Maar volgens ons is het grootste voordeel dat u zelf géén investering hoeft te doen en hierdoor jouw geld in uw eigen zak houdt. En de met dit geld kunnen weer producten ingekocht worden, welke wel marge voor u opleveren.

LEASEXL MAAKT HET LEASEN VAN HORECA APPARATUUR BETAALBAAR!
Voordelen Leasen Horeca ApparatuurVoordelen Leasen Horeca Apparatuur