Winkelen per
Prijs
-
Merk
 1. Hamilton Beach (1)
 2. KitchenAid (2)
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Populair
Koelopzetvitrine Diamond Compact Line SX200/DV RVS voor 10x 1/4 GN bakken, 150 mm diep. Met glazen opzet (recht).
10x 1/4 GN KOELOPZETVITRINE DIAMOND C...
€ 775,00
Wok gasfornuis met watergordijn, 5 pits, Diamond Asia
5 PITS WOKFORNUIS MET WATERGORDIJN DI...
€ 4.975,00
Salamander TechnoInox QSE 40 met verstelbaar bovenstuk voor een unieke grillwerking.
SALAMANDER KERAMISCH TECHNO INOX QSE 40
€ 1.995,00
Gas verwarmde 100 liter kookketel met indirecte verwarming door middel van een dubbele mantel met automatische watervulling.
100 LTR. INDIRECT GAS VERWARMDE KOOKK...
Bel ons voor de verkoopprijs!

Blenders & Mixers

Blenders en mixers bestel je simpel en snel op HorecaXL. Een begrip in horeca en grootkeukens voor verkoop en lease van professionele keukenapparatuur in Nederland en België. Hoogste lease-acceptatie in de horeca. Groot geworden door tevreden klanten. We want your smile!

per pagina

3 artikel(en)

 1. € 229,00

  Blender Classic KitchenAid;  maakt niet alleen indruk door de soft-start bij de verwerking van warme gerechten, maar maakt ook gemakkelijk ijs klein en beschikt over Intelli-Speed-besturing. Dit zorgt voor een gelijkmatig resultaat bij het hakken, mengen, pureren of vloeibaar maken.

 2. € 645,00

  Hakken, pureren, vermalen, emulgeren en mixen. De veelzijdige functies maken een snelle toebereiding van smoothies, magarita's, dipsauzen, sauzen, soepen en gerechten mogelijk.

 3. € 685,00

  Blender Magnetic Drive KitchenAid CLASSIC. Voor een nieuwe mixervaring: revolutionaire magnetische aandrijftechniek voor eenvoudig gebruik en minder slijtage.

  Met de 4 vooraf ingestelde programma's maakt de blender sappen, soepen en sauzen, milkshakes of ijskoude drankjes en smoothies. Voor individuele bereiding zijn de puls- functie en de handmatige snelheidscontrole beschikbaar.

per pagina

3 artikel(en)