10% + 10% KORTING

gebruik de kortingscode POLARXL

voor 10% + 10% korting op de horeca koelingen van Polar

RETOUREN

Wij respecteren de Nederlandse wet en dus ook de 'Wet Kopen Op Afstand', waarin geregeld is dat de consument veertien dagen bedenktijd krijgt door middel van het zogenaamde 'zichttermijn'. Deze wet is op 13 juni 2014 aangepast en geldt er een nieuwe consumentenwetgeving. Veel is hetzelfde gebleven, maar sommige regels zijn veranderd. 


Wij houden van duidelijkheid en daarom hebben wij enkele spelregels voor het retourneren van op onze website/webshop bestelde producten;

  • Let goed op wat u bestelt, want wij bestellen de door u gewenste producten speciaal voor u bij de fabrikant. Let dus goed op de kleur, afmetingen, evt. wattage/voltage en de uitvoering.
  • Als u iets aan ons retour wilt sturen, dan dient u eerst telefonisch kontakt met ons op te nemen. U krijgt dan van ons een retournummer, welke u nodig heeft voor de juiste wijze van retourneren.
  • Retouren zonder het door ons verstrekte retournummer worden in ons magazijn geweigerd.
  • Hetgeen u wilt retourneren dient in de originele verpakking (ongeopend) te zitten en mag dus niet gebruikt zijn. Geopende verpakkingen of gebruikte apparatuur wordt niet retour genomen.
  • Als het apparaat op de juiste wijze is geretourneerd, wordt 35% van het totale aankoopbedrag in rekening gebracht. Het restant wordt teruggestort op uw bankrekening of wordt verwerkt met een volgende bestelling. Maar dit zullen wij altijd overleggen. U bent de klant.

Wat ook belangrijk is, is dat er bij het leasen van professionele apparatuur nooit sprake is van deze wet, omdat hier voor u een compleet aparte overeenkomst voor opgemaakt wordt door de lease-maatschappij.

 

Retourrecht en Retouren HorecaXL en LeaseXL

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.