10% EXTRA KORTING

gebruik de kortingscode HENKELXL

voor 10% extra korting op de vacuümachines van Henkelman

INDEX (A TOT Z) - Menumaster

Filteren
INDEX (A TOT Z) - Menumaster
HORECA APPARATUUR KOOP JE ONLINE BIJ HORECAXL
Keukenapparatuur HorecaXLKeukenapparatuur HorecaXL
HORECAXL MAAKT HORECA APPARATUUR BETAALBAAR!

HorecaXL is de 'one stop shop' voor horeca apparatuur en horecabenodigdheden. Van topkwaliteit ijsblokjesmachines en energiezuinige koelkasten (of vrieskasten) tot kleinmateriaal als een broodmes of een gastronormbak. Als erkende groothandel leveren wij (bijna) alles wat de professionele horeca nodig heeft. En dat voor een aantrekkelijke prijs! Onze ruime assortiment zorgt er voor dat je alle producten snel in huis hebt.

We hebben geprobeerd om alle producten uit ons assortiment overzichtelijk te rangschikken, zodat je alles in één oogopslag ziet. En dat je niet lang hoeft te zoeken naar het product dat je online wilt bestellen. Bekijk ons ruime assortiment horecaproducten of neem gelijk contact op met één van onze professionals; +31 (0)88 - 28 28 928.


MENUMASTER KOPEN OF LEASEN? HORECAXL LEVERT!

Menumaster High Speed Ovens zijn ovens die meer kunnen dan snel koken alleen. Als het op snelheid aankomt, dan is de Xpress IQ in alles sneller. Van het instellen van menu's tot het schoonmaken. De Menumaster is niet alleen sneller, hij is ook nog eens slimmer. Met 'Good Food Meets Fast Business' zet Menumaster de nieuwe standaard als het gaat om rapid cooking.

Dankzij de combinatie van verschillende technieken én een korte opwarmtijd, kan er tot 20 keer sneller gekookt worden dan een traditionele oven. En omdat Menumaster snelheid met kwaliteit weet te combineren, blijven de te bereiden producten mooi op smaak en behouden ze de smaak. Het touchscreen maakt de bediening makkelijk en is het kiezen van het juiste programma simpel. En door het plug-and-play systeem, kunt u meteen beginnen met koken.

MENUMASTER HIGH SPEED OVENS KUN JE BIJ HORECAXL KOPEN, LEASEN ÉN FINANCIEREN
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel
 1. MENUMASTER HIGH SPEED OVEN (JET 514)

  Menumaster High Speed Oven (JET 514), inhoud 34 liter, 1.400 Watt (230V), 100 programma's, 65 tot 250º C, tiptoets met LCD display, USB, 4 tot 6x sneller dan conventionele oven, serie ’XpressChef’

  Lees meer
  € 5.599,00
 2. MENUMASTER HIGH SPEED OVEN (JET514V)

  Menumaster High Speed Oven ( JET 514), inhoud 34 liter, 1.400 Watt (230V), katalysator, 100 programma's, 65 tot 250º C, tiptoets met LCD display, USB, 4 tot 6x sneller dan conventionele oven, serie ’XpressChef’

  Lees meer
  € 6.199,00
 3. MENUMASTER HIGH SPEED OVEN (JET 5192)

  Menumaster High Speed Oven (JET 5192), inhoud 34 liter, 1.900 Watt (230V), 100 programma's, 65 tot 250º C, tiptoets met LCD display, USB, 4 tot 6x sneller dan conventionele oven, serie ’XpressChef’

  Lees meer
  € 6.199,00
 4. MENUMASTER HIGH SPEED OVEN (JET 519V2)

  Menumaster High Speed Oven (JET 519V2), inhoud 34 liter, 1.900 Watt (230V), katalysator, 100 programma's, 65 tot 250º C, tiptoets met LCD display, USB, 4 tot 6x sneller dan conventionele oven, serie ’XpressChef’

  Lees meer
  € 6.799,00
 5. MENUMASTER HIGH SPEED OVEN (MRX 51)

  Menumaster High Speed Oven (MRX 51), inhoud 17 liter, 1.000 Watt (230V), 1.200 programma's (130 af fabriek voorgeprogrammeerd), 95 tot 270º C, LCD touch-screen volledig aanpasbaar, WiFi en USB, 15x sneller dan conventionele oven, serie ’XpressChef’

  Lees meer
  € 9.499,00
 6. MENUMASTER HIGH SPEED OVEN (MRX 523)

  Menumaster High Speed Oven (MRX 523), inhoud 17 liter, 2.000 Watt (380V), 1.200 programma's (130 af fabriek voorgeprogrammeerd), 95 tot 270º C, LCD touch-screen volledig aanpasbaar, WiFi en USB, 15x sneller dan conventionele oven, serie ’XpressChef’

  Lees meer
  € 10.499,00
 7. MENUMASTER HIGH SPEED OVEN (MXP 5223 TLT)

  Menumaster High Speed Oven (MXP 523 TLT), inhoud 39 liter, 2.200 Watt (380V), katalysator, 1.200 programma's (130 af fabriek voorgeprogrammeerd), 95 tot 270º C, LCD touch-screen volledig aanpasbaar, WiFi en USB, 15x sneller dan conventionele oven, serie ’XpressChef’

  Lees meer
  € 13.499,00
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

 

Menumaster High Speed Ovens (Rapid Cooking)

MENUMASTER BESTEL JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL

Van professionele magnetron tot High-Speed Oven; Sneller. Veiliger. Slimmer! Als het gaat om snelheid, heb je een oven nodig die meer kan dan alleen heerlijk voedsel snel bereiden. Alles aan de Menumaster Xpress IQ ™ Oven is sneller. Van installatie tot bediening. Menu’s instellen, updates en beheer. Training, schoonmaak en onderhoud. Zelfs service. De nieuwe Menumaster Xpress IQ ™ oven is meer dan snel - hij is ook veiliger en slimmer. 

 

MENUMASTER XPRESS CHEF; HIGH SPEED OVENS DIE LEVEREN

Meer kwaliteit, versheid, consistentie en bochten. Minder tijd, arbeid, uitrusting, ruimte en afval. Dat is wat iedereen nodig heeft om te slagen in de snelle foodservicemarkt van vandaag. Dat is precies wat de XpressChef ™ -familie van hogesnelheidsovens mogelijk maakt. Elke keer weer - hoe druk het ook wordt. Als het om snelheid gaat, stelt XpressChef ™ voedselkwaliteit voorop. Gelijk aan of beter dan de norm die de gast stelt.

Naast snelheid is er ook de mogelijkheid van om meer soorten voedsel te bereiden vanaf één platform het menu uitbreiden en tegelijkertijd de hoeveelheid apparatuur die nodig is om het te produceren, verminderen. Combineer dit met vereenvoudigd menubeheer en bedieningselementen die kunnen worden gebruikt door personeel van elk vaardigheidsniveau.

XpressChef ™ -ovens zorgen voor consistente, herhaalbare resultaten, elke keer weer. Zelfs tijdens piekmomenten. Ongeacht het vaardigheidsniveau van het personeel die de oven gebruikt. Bij Menumaster hebben ze meerdere kooktechnologieën uitgebalanceerd en geoptimaliseerd om kracht, snelheid, prestaties en efficiëntie te leveren. 

 

MENUMASTER MAGNETRONS; 100% COMMERCIEEL, 100% SNEL

Met grote trots is Menumaster een leider en innovator in de magnetron-wereld. APC Inc. (het bedrijf achter Menumaster) zorgt voor oplossingen die het voedsel van kwaliteit op een snellere manier te serveren. Naast de XpressChef biedt Menumaster magnetrons die uitzonderlijke prestaties leveren en betrouwbaar zijn.

ACP is de enige fabrikant die zich uitsluitend toelegt op commerciële microgolfovens en snelle ovens. Met meer dan een halve eeuw aan gerichte en toegewijde R&D zijn ze bij Menumaster de commerciële expert in versnelde kookoplossingen voor professionels. In 1969 bracht ACP de eerste commerciële magnetron op de markt. In de jaren 80, de eerste snelle oven. Tegenwoordig blijft ACP met talloze installaties en de beste service en ondersteuning in de branche marktleider met merken die worden vertrouwd door toprestaurantketens over de hele wereld.

 

HORECAXL ONLINE ÉN OFFLINE

Als u ook maar even twijfelt, neem dan contact op met onze professionals. Dit kan telefonisch op +31 (0)88 - 28 28 928 en per mail op info@horecaxl.com. Sommige producten uit ons assortiment vragen om een bezoek op locatie. Bij u in de zaak kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden en kunnen we meteen een advies op maat geven. Iedere horeca-onderneming is anders en heeft ook een andere doelgroep. Een cafetaria vraagt om een ander advies dan in de zorg. Bel of mail ons en wij helpen je meteen verder.

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.