Merrychef

MERRYCHEF KOPEN OF LEASEN? HORECAXL LEVERT!

Merrychef High Speed Ovens combineren snelheid met kwaliteit en is een toonaangevende producent in de wereld van 'Rapid Cooking'. Met een Merrychef wordt er tot 20 keer sneller gekookt dan met een convectie oven en door het compacte ontwerp past deze oven in elke keuken en op elke bar. 

Het tempo in de horeca ligt hoog, de smaak van de gasten ontwikkelt zicht steeds opnieuw en ook de concurrentie staat niet stil. Met een Merrychef zijn er niet alleen kansen om het werk te vereenvoudigen, maar ook om de gasten een waar culinair genot te bieden. De veelzijdige Merrychef verandert net zo snel als de wensen van de gasten. Het touchscreen easyTouch maakt de bediening makkelijk en is het kiezen van het juiste programma simpel. En door het plug-and-play systeem, kunt u meteen beginnen met koken.

MERRYCHEF HIGH SPEED OVENS KUN JE BIJ HORECAXL KOPEN, LEASEN ÉN FINANCIEREN
Even geen producten online. Bel ons en wij helpen u meteen verder!

 

Merrychef High Speed Ovens (Rapid Cooking)

MERRYCHEF BESTEL JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL

Merrychef heeft een range van high speed ovens welke ontstaan zijn uit meer dan 60 jaar expertise en welke om innovaties meerdere malen bekroond zijn. Met een Merrychef high speed oven optimaliseert u snelheid, kwaliteit, flexibiliteit en service terwijl u de operationele kosten voor uw bedrijf verlaagt. Van warme snacks tot gastronomische gerechten, Merrychef kan alles aan. Met de eikon serie kunt u tot 15 keer sneller bereiden dan in een traditionele technieken. Snel en perfect ongeacht uw culinaire kennis.

De toestellen van de eikon-serie worden gekenmerkt door ultra-korte bereidingstijden, een ultra-hoge efficiëntie en een erg makkelijk te gebruiken easyTOUCH aanraakscherm. Ze zijn ontworpen om gerechten in restaurantkwaliteit binnen 'fast food tijd' te kunnen serveren.

 

MERRYCHEF EIKON E1; COMPACT VAN BUITEN, COMPLEET VAN BINNEN

Klein, compact én snel. De eikon e1 is een perfecte oplossing voor gemakswinkels, benzinestations, snackbars en hotels die 24 uur per dag haar klanten geweldig krokante producten wil bieden. Eenvoudig te installeren met standaard zonder ventilatieopening, dus er is geen afzuigkap nodig, samen met een gepatenteerd koelsysteem met Air Curtain Technology dat de buitenoppervlakken koel houdt, waardoor het perfect is voor kleine ruimtes.

 

MERRYCHEF EIKON E2; DE KLEINSTE HIGH SPEED OVEN MET DE BESTE PRESTATIES

De eikon e2s is de eerste keuze voor iedereen die vers, heet eten wil bereiden op verzoek waar ruimte van essentieel belang is. Dit is de kleinste unit met de grootste resultaten voor toegevoegde waarde in alle keukentoepassingen. De hoge-snelheidsoven is gebruiksvriendelijk, veelzijdig en biedt consistente prestatieniveaus die voortdurend de verwachtingen overtreffen.

De oven is beschikbaar als eikon e2s Classic in traditioneel Merrychef-design of als eikon e2s Trend, met kleurgecodeerde buitenkant, zachte randen en een opbergrek voor klein keukengerei bovenop. De eikon e2s is de ideale manier van koken, braden, grillen en bakken en bereiden van diverse verse of bevroren gerechten, zoals sandwiches, pasteien, pizza's, vis, groenten en vlees. Deze flexibiliteit ondersteunt de bedrijfsgroei door snelle menuwijzigingen en extra aanbod van gerechten mogelijk te maken vanaf één kleine unit.

 

MERRYCHEF EIKON E3; KLEINE PORTIES, SNEL EN EENVOUDIG BEREIDEN

Kook sneller en bespaar energie met de efficiënte eikon e3. De eikon e3 is ideaal voor knapperige, verleidelijke baguettes, croissants, snacks en getoaste sandwiches. Met zijn bijzonder compact ontwerp en zijn tot 5 x kortere bereidingsduren en zijn drie verschillende kookniveaus is hij de ideale oplossing voor energie besparen en tegelijk snel koken en bakken.>

 

MERRYCHEF EIKON E4; DE KORTSTE WEG NAAR DE BESTE RESULTATEN

U wilt bliksemsnel knapperig, warm voedsel bereiden? Zoek niet verder, er is onze gemakkelijk te programmeren, energiezuinige e4. Hij combineert de voordelen van microgolf en luchtstoot- technologie voor extreem snel koken met uitstekende, herhaalbare voedselkwaliteit, zelfs voor grote hoeveelheden. U kunt uw gerechten en ingrediënten tot in de perfectie bereiden, tot 15 x sneller.

 

MERRYCHEF EIKON E5; GROTE VOLUMES, SCHITTEREND EINDRESULTAAT

U wilt uw gasten ingewikkelde schotels met hoge kwaliteit serveren, inclusief steaks van topkwaliteit, gebak en vis? Geniet van snelle topkwaliteit met de eikon® e5. Met zijn extreem grote capaciteit (2/3 GastroNorm) is de eikon e5 perfect voor het gelijktijdig bereiden van verschillende schotels en/of bijgerechten. De eikon e5 is in staat grote volumes te produceren omdat hij 5x sneller is dan traditionele methodes; de eikon e5 is de beste oplossing voor grotere restaurants, traiteurs en kantines.

 

HORECAXL ONLINE ÉN OFFLINE

Als u ook maar even twijfelt, neem dan contact op met onze professionals. Dit kan telefonisch op +31 (0)88 - 28 28 928 en per mail op info@horecaxl.com. Sommige producten uit ons assortiment vragen om een bezoek op locatie. Bij u in de zaak kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden en kunnen we meteen een advies op maat geven. Iedere horeca-onderneming is anders en heeft ook een andere doelgroep. Een cafetaria vraagt om een ander advies dan in de zorg. Bel of mail ons en wij helpen je meteen verder.

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.