EK-ACTIE MET WÜSTHOF

betalen wij jouw bestelling van WÜSTHOF koks- en keukenmessen?

betaal tijdens het EK '24 géén verzendkosten en de winnaar krijgt de bestelling helemaal gratis! (100% refund)

Bestellen gaat bij ons makkelijk, simpel en snel. Met enkele muisklikken stelt u uw bestelling samen en kiest u hoe u wilt betalen. Het grootste deel van ons betalingsverkeer wordt verwerkt via onze partners Mollie en de Rabobank.

VEILIG BETALEN

Betalen moet ook gebeuren. Ook dit kan gelukkig bij ons op vele manieren en u mag kiezen welke manier u het prettigst vindt. De betaalmethoden die u kunt gebruiken, zijn afhankelijk vanuit welk land u de bestelling bij ons doet. Zo is IN3 en iDeal alleen beschikbaar in Nederland en wordt er vanuit België veel met Bancontact gewerkt.


 • Handmatig (via factuur)

  Heel veel betalingen vinden plaats via internetbankieren. U ontvangt van ons een factuur en u maakt het factuurbedrag over naar onze bankrekening. Uw bank controleert en garandeert de veiligheid van uw betaling. Het is soms niet de meeste snelle manier van betalen. Grote banken in Nederland kunnen binnen een halve seconde uw betaling verwerkt hebben, waardoor de order ook snel afgehandeld kan worden. Betalingen van buiten Nederland kunnen één of twee werkdagen vertraging hebben, wat dan ook van toepassing is op de tijd die wij nodig hebben om uw order goed te verwerken. Zodra alles verwerkt is, wordt alles besteld bij de fabrikant of kan uw bestelling vrijgegeven worden in het magazijn. 

 • iDeal

  iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. U beltaalt vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van uw eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling en de bank garandeert de veiligheid van de transactie.

  iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van de online bankproducten om betalingen te voldoen. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

  Het gebruik van deze betaalmethode verspreidt zich ook steeds meer buiten e-commerce toepassingen. Online facturatiesoftware verstuurt steeds vaker een iDEAL-betaallink mee, zodat betalingen direct voldaan kunnen worden. Goede doelen implementeren iDEAL om donaties te accepteren. Sinds de introductie in 2005 zijn meer dan een miljard transacties verwerkt via iDEAL en hebben ruim 100.000 webshops en andere organisaties het al geïmplementeerd als betaalmethode.

 • NOTYD (betaal in 30, 60 of 90 dagen)

  Met NOTYD (voorheen Biller) kunnen bedrijven tot maximaal € 5.000,- op factuur kopen en achteraf betalen in 30, 60 of 90 dagen. Gemakkelijk én veilig. Om te betalen met NOTYD hoeft u als onze klant alleen uw bedrijfsnaam in te vullen. Let u wel op dat dit de naam is die overeenkomt met uw inschrijving Kamer van Koophandel (KvK Nederland) of bij het ondernemingsloket (KBO België). Biller doet dan een razendsnelle check en als dat in orde is, hoeft u de aankoop alleen nog maar te verifiëren.

  Belangrijk: op onze afrekenpagina bepaalt u zelf de betalingstermijn; zodra de bestelling is verzonden ontvangt u de factuur via NOTYD. De daadwerkelijke betaling regelt u zelf met Biller, net als de afspraken over uitgestelde betaling. Op deze manier kunt u de kosten perfect spreiden. En zijn er vragen, bel ons op +31 (0)88 - 28 28 928. Dan helpen we u meteen verder.

 • Creditcard

  Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug. De wereldwijd bekende creditcard-bedrijven als Visa, Mastercard en American Express inspireren vertrouwen bij klanten, en doorgaans bieden ze uitgebreide kopersbescherming en -verzekering, wat resulteert in meer veiligheid voor uw betaling. Alleen Visa heeft al 2,5 miljard kaarten in circulatie en wordt gebruikt in meer dan 200 landen. In totaal verwerkt Visa wel 109 miljard transacties per jaar.

  Belangrijk: wij werken graag mee aan het bestrijden van fraude. En om fraude in eerste instantie te voorkomen, is het maximale bedrag waarmee u een creditcard-betaling kunt doen vastgesteld op € 2.500,-. Dit is door u zelf aan te passen naar een (tijdelijk) limiet van € 10.000,-. Creditcard-maatschappijen werken met uitgekiende hulpmiddelen, die bij iedere stap in het koopproces op fraude controleert. Een voorbeeld is dat met een Europese creditcard in Azië wordt betaalt, terwijl de kaarthouder gewoon thuis in Den Bosch of Antwerpen op de bank zit. Wilt u een bij ons bestellen en het aankoopbedrag is hoger dan € 10.000,-, bel ons op +31 (0)88 - 28 28 928. Dan helpen we je meteen verder.

 • Bancontact

  Bancontact is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Al vele jaren accepteren wij Bancontact al als betaalmethode. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maakt u het geld over vanuit uw eigen bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving. Hierdoor zijn betalingen gegarandeerd, waardoor bestellingen ook direct verwerkt kunnen worden.

  Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart. Banken die Bancontact-kaarten uitgeven zijn ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.

  Gedurende 2015 verwerkte Bancontact meer dan 27 miljoen betalingen, dagelijks gemiddeld 70.000 betalingen. In hetzelfde jaar kwam Bancontact met een app waarmee online betalingen ook voldaan kunnen worden, waardoor betalen via Bancontact nog makkelijker voor u is gemaakt.

  Belangrijk: Voor Bancontact hanteren de meeste banken dezelfde regels als creditcards als het gaat om veiligheid en het bestrijden van fraude. Standaard is het maximale bedrag waarmee u een betaling kunt doen, vastgesteld op € 50.000,-. Wilt u een bij ons bestellen en het aankoopbedrag is hoger dan € 50.000,-, bel ons op +31 (0)88 - 28 28 928. Dan helpen we je meteen verder.

 • Belfius (Pay Button)

  Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank u van een eigen betaaloplossing. U kunt met een Belfius-rekening gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. Betalingen die gedaan worden via de Belfius Pay Button zijn gegarandeerd. Hierdoor is het een zeer geschikte betaalmethode voor webshops en hun klanten, omdat bestellingen direct verwerkt kunnen worden wanneer de betaling voldaan is.

  Meer dan een miljoen Belfius-klanten gebruiken het online bankproduct Belfius Direct Net en kunnen zodoende de Belfius Pay Button gebruiken als betaalmethode. Dit maakt dat de Belfius Pay Button een waardevolle toevoeging en zien we de Belfius Pay Button als een betrouwbare betaalmethode.

 • EPS (voor onze klanten in Oostenrijk)

  De Electronic Payment Standard (EPS) is een betaalmethode die door een aantal Oostenrijkse banken is ontwikkeld. Dit maakt EPS de belangrijkste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk en zeer populair bij Oostenrijkse klanten. De Oostenrijkse e-commerce markt wordt beheerst door Alternatieve Betalingsmethoden, met overboeking als de meest gebruikte betalingsmethode. EPS is de populairste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk, omdat het een initiatief is van de Oostenrijkse banken én Overheid.

 • Giropay (voor onze klanten in Duitsland)

  Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten. Het wordt gebruikt bij 51% van alle online aankopen. Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, vormt daardoor een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt. Omdat het werkt met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd en kan de order snel worden verwerkt.

 • KBC-Betaalknop

  De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden u een betaalknop aan waarmee u gemakkelijk en snel online kunt betalen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan, waardoor uw order snel verwerkt en geleverd kan worden.

  Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC u ook de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen en kunt u vervolgens zelf kiezen wanneer het bedrag van uw rekening afgehaald wordt.

 • Apple Pay

  Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt met een gerust hart contactloos afrekenen in winkels, in apps en online. Het is eenvoudiger dan betalen met je bankpas, en nog veiliger ook. Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).BESTELLEN

Bestellen gaat wel zo makkelijk, want u selecteert het door u gewenste product en u plaatst deze in het winkelmandje. En dan kunt u ook nog accessoires toevoegen. Simpel en makkelijk. En om het nog makkelijker te maken hebben wij voor u een klein stappenplannetje:

 • Stap 1: Selecteer uw produkt(en): Plaats de door u gewenste producten in het winkelmandje. Sommige apparaten werken makkelijker of simpeler door accessoires, dus vergeet die niet.

 • Stap 2: Winkelmandje: Weet u even niet meer waar uw winkelmandje is of wat er in zit? Geen probleem, want u vindt uw winkelmandje altijd rechts boven op de website terug. U hoeft niet meer te zoeken, want daar staat hij altijd. En als u het winkelmandje geopend heeft, dan ziet u meteen wat u geselecteerd heeft. En dan kunt u zelfs nog de keuze maken om te kopen of te leasen.

 • Stap 3: Inloggen: Heeft u al een eigen XL-account? Als u deze al heeft, dan is het een kwestie van inloggen. Heeft u nog een eigen XL-account, maak er dan eentje aan. Altijd makkelijk.

 • Stap 4: Aflever- en factuuradres: Het is wel makelijk als wij weten waar de producten afgeleverd dienen te worden en wie de factuur mag ontvangen. Vul daarom even uw adresgegevens in en ook het afleveradres. En als u een eigen XL-account heeft, dan onthoud het systeem het laatste afleveradres.

 • Stap 5: Betalen: U mag kiezen hoe u wenst te betalen. Wilt u betalen met een creditcard, dan is dit geen probleem. Of wilt u eerst de factuur ontvangen, zodat u het geld zelf overboekt? Ook geen probleem. Of misschien betaalt liever met IDEAL of PayPal? Het maakt ons niets uit, wat u makkelijk vindt.

 • Stap 6: Bestellen: U bent er bijna. Controleer alles nog heel even voor uwzelf. Gewoon voor alle zekerheid. En klik dan op bestellen.WIJZIGEN OF ANNULEREN

Oeps, er is iets misgegaan. U heeft het verkeerde produkt besteld en u wilt het wijzigen. Géén paniek! Als u binnen 4 uur na uw bestelling contact met ons opneemt, dan kunnen wij nog wat voor u regelen. Na deze 4 uur is de bestelling definitief verwerkt en zijn er geen wijzigingen meer mogelijk en is annuleren ook niet meer mogelijk. Wij zullen dan altijd overgaan tot levering van het door u bestelde produkt.

BTW

Alle prijzen op onze website zijn exclusief BTW. Wij zijn in Nederland gevestigd en moeten ook hier BTW betalen. Dus als u in Nederland gevestigd bent, dan betaalt u over de prijs de wettelijke BTW. Maar bent u in België, Duitsland of een ander Europees land gevestigd en u betaalt vanuit dat land de BTW, dan komen de Intracommunautaire afspraken tussen de landen om de hoek kijken. In het kort betekent dit dat wij de prijs niet verhogen met de BTW. Tenminste, als u er voor zorgt dat uw BTW nummer bij ons bekend is.

Voor lease werkt het net weer even anders, omdat de leasemaatschappij in bijna ieder Europees land gevestigd is en vanuit dat land ook de lease-contracten afsluit. En dan gelden de belastingregels van dat land. Doet u vanuit België een lease-aanvraag, dan wordt deze vanuit Brussel verwerkt en getoetst. En omdat het dan om een binnenlandse overeenkomst gaat, betaalt u de BTW, in dit geval van België.

KORTINGSCODES

Geen paniek. Ook wij doen aan korting. Alleen dat ziet u dat niet altijd meteen terug op onze site, omdat wij daar alle produkten al scherp geprijsd. Alle artikelen zijn al voorzien van mooie korting. Maar soms wil een fabrikant een produkt promoten en daar werken wij graag aan mee. Dan zetten we een aktie op touw met de fabrikant en verspreiden we kortingcodes. Dit doen we onder andere via onze nieuwsbrief, dus schrijft u zich snel in en mis geen enkele aanbieding.

Maar goed, als u in het bezit bent van een kortingcode, dan kunt u deze meteen zo snel mogelijk gebruiken, want wij werken niet met 'eeuwig-durende' codes. Deze codes zijn dus maar een bepaalde tijd geldig, want de fabrikant geeft ons dan tijdelijk een extra inkoopkorting. En als wij scherper kunnen inkopen, dan hoeft u ook minder betalen. Maar als wij die extra inkoopkorting niet meer hebben, gaan wij u geen extra korting geven. Ook wij willen u over vijf jaar nog van dienst kunnen zijn. En heeft u vragen over een kortingcode, of is er iets niet helemaal duidelijk, bel ons op +31 (0)88 - 28 28 928. Dan helpen we je meteen verder.
BETAAL VEILIG EN SNEL OP HORECAXL
Horeca Apparatuur Veilig Bestellen en BetalenHoreca Apparatuur Veilig Bestellen en Betalen

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.