Sabatier

SABATIER KOPEN? HORECAXL LEVERT!

Al meer dan 40 jaar produceert Sabatier haar koks- en keukenmessen in Thiers (Frankrijk). Messen die bekend staan om haar kwaliteit, zeker met de levenslange fabrieksgarantie op materiaal- en productiefouten. Daarom zijn de koksmessen van Sabatier al jaren de meest gebruikte messen in de horeca. Een echter Diamant Sabatier is te herkennen aan het diamant-icoontje en aan de slogan 'le diamant du cuisinier'. Dan weet iedereen dat het goed zit.

HORECAXL MAAKT SABATIER KEUKENMESSEN BETAALBAAR!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
 1. SABATIER VLEESVORK (005.007)
  Rating:
  0%

  Sabatier vleesvork, lemmet 200 mm recht

  Lees meer
  € 26,24
 2. SABATIER AANZETSTAAL (003.010)
  Rating:
  0%

  Sabatier aanzetstaal, lengte 430 mm

  Lees meer
  € 26,24
 3. SABATIER KOKSMES (005.022)
  Rating:
  0%

  Sabatier koksmes, lemmet 150 mm

  Lees meer
  € 33,60
 4. SABATIER KOKSMES (005.024)
  Rating:
  0%

  Sabatier koksmes, lemmet 200 mm

  Lees meer
  € 44,10
 5. SABATIER KOKSMES (005.026)
  Rating:
  0%

  Sabatier koksmes, lemmet 250 mm

  Lees meer
  € 54,60
 6. SABATIER KOKSMES (005.028)
  Rating:
  0%

  Sabatier koksmes, lemmet 300 mm

  Lees meer
  € 71,40
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina

 

Sabatier Koksmessen en Keukenmessen

SABATIER BESTEL JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL

Sinds de bescheiden afsplitsing van het Franse messenbolwerk Sabatier, verovert Diamant Sabatier de professionele messenmarkt. Ondanks de afsplitsing is de naam Sabatier onlosmakelijk verbonden met messen die gebruikt worden in de horeca en het onderwijs. Als koploper in de professionele messenbranche leveren zij de koks- en keukenmessen over de gehele wereld.

Wat Diamant Sabatier ook drijft, is het streven naar de beste kwaliteit. Vaak worden messen die Sabatier in hun naam hebben geproduceerd volgens het Franse model, maar is de productie niet (direct) verbonden aan de echter Sabatier messen uit het Franse Thiers. Om dit verschil te herkennen hoeft men alleen maar naar de garantie te kijken, want de echte Franse messen hebben een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten. Daarnaast dragen de echte messen de slogan 'le diamant du cuisinier' en zijn ze voorzien van het diamant-icoontje.

 

HORECAXL ONLINE ÉN OFFLINE

Als u ook maar even twijfelt, neem dan contact op met onze professionals. Dit kan telefonisch op +31 (0)88 - 28 28 928 en per mail op info@horecaxl.com. Sommige producten uit ons assortiment vragen om een bezoek op locatie. Bij u in de zaak kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden en kunnen we meteen een advies op maat geven. Iedere horeca-onderneming is anders en heeft ook een andere doelgroep. Een cafetaria vraagt om een ander advies dan in de zorg. Bel of mail ons en wij helpen je meteen verder.

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.